bgx beni alakadar eden bir sc değil , dx9 modunda da çalışmıyor forumdaki sc dx11 çalışıyor onunla beraber kullanabilirsiniz.bgx kullanıyorum dx9 modu şart dx9 modu için çalışıyor mu (bütün scler dx9 modu ister)
şuana kadar geri dönüşler arasında ban yoktur, iyi forumlar.ban yeme riski var mı
kendi sitesinde hilenin boyutu 5mb burda 400kb ve burdaki oyundan atıyor o çalışıyor sebebi nedir?Hile güncellendi , linklerde güncellendi tekrar sizlerle.
is it safe ?thanks for the update, it used to crash if i alt+tab while loading, this update has fixed the issue. it still doesnt work with dx9 legacy, but is't not a big problem.
hocam bende ekran kapalı morumsu bir renk oluyor hiç birşey gözükmüyor çözümü varmi acabaherkese %100 çalışacak veya sorunsuz olacak diye bir şey yok arkadaşlar daha iyisi varsa onu kullanın veya foruma atın bekliyorum.
bunu ilk defa duydum , çerçevesiz ekran oynuyorsun değil mi ?hocam bende ekran kapalı morumsu bir renk oluyor hiç birşey gözükmüyor çözümü varmi acaba
mlarda bir kullanıcı trojan yazmış ve inject dosyasının virustotal linkine tıklayınca cok güvenilir olmadıgını hissettim
açılmıyo menünasıl bir olumlu yanıt anlayamadım
you never know for sure, but r3nz was safe, no one got banned for using it. so i think this might also be safe, if riot dont give a *hit about developer using LogitecLed.dll to load skinchangerэто безопасно?
ye safeit's safe man? reply me pls