Lol xp takviyesi birikiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lol prime gaming ve gamepass takviyeleri stackleniyor mu bilgisi olan var mı?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
stackleniyor kanka günü 1 prime ile alıp bir tane de kendin rp ile alırsan 1 aylık 60 gün oluyor toplam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şöyle anlatayım 2 3 tane prime kapsülü alip biriktirdiğinde açmadığında ve hepsini aynı anda açtığında üst üste biniyor ben bi ara 120 gün yapmıştım o şekilde stackleniyor yani
Post automatically merged:

Gamepass hakında bilgim yok fakat prime stackleniyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ininal ile prime gaming giriyosun deneme kullan diyyosun ve lol skin xp arttırıcıyı beleşe alıyorsun unutma sonsuza kadar beleş almak istersen amozon sitesine gir amozon prime iptal etmeyi unutma

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet stackleniyor bi ara yabancı redditte araştırmıştım evet demişlerdi ben ayrı olarak test etmiştim 242 levelde düz primesız gamepass ile 240 xp + prime gaming ile 432 falan almıtşım

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
demek istediğim o değil xbox gamepass ile lole girince ayrıca exp boost veriyor sağ üstte gösteriyor herolarla birlikte açıldı diye ayrıca prime gaming takviye veriyor o daha da arttırıyor mu demeye çalışmıştım.

evet stackleniyor bi ara yabancı redditte araştırmıştım evet demişlerdi ben ayrı olarak test etmiştim 242 levelde düz primesız gamepass ile 240 xp + prime gaming ile 432 falan almıtşım
anladım teşekkür ederim

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
demek istediğim o değil xbox gamepass ile lole girince ayrıca exp boost veriyor sağ üstte gösteriyor herolarla birlikte açıldı diye ayrıca prime gaming takviye veriyor o daha da arttırıyor mu demeye çalışmıştım.

anladım teşekkür ederim
rica ederim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
birikiyor diye biliyorum mesela prime ile alıyorsun 30 gün veriyor rp ile alırsan üstüne gün olarak ekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...