Lol xp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
en hızlı 30 lvle nasıl kasılır bir kaç gündür oynuyorum ve 24 lvl zar zor oldum sıralı gireyim diyorum maçları 5dkda buluyor ve onlarda bozuluyor bazen 10 dakika bekliyorum en hızlı nasıl 30a kasılır tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Full aram atıp kasmanı öneririm en hızlı o şekilde kasılır

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
xbox gamepass + prime açıp aram full 3 günde 70 maç atıp 30 level oldum
Post automatically merged:

botlara karşı oynama takımına botlar geliyor botted acc kasanlar ve maç geç başlıyor o yüzden aram oynamanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Prime Gaming aç ücretsiz denemesi vardı. XP Boost gelecek açıldıktan sonra ARAM oynamanı tavsiye ederim.

Üye
2 HİZMET YILI
exp takviyesi satın alabilirsin çok fazla exp veriyor hızlıca 30 olursun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aram oyna brom en hızlı o şekilde lvl atlayabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aram oyna kanka tavsiyem bide araştırırsan xp botu vs bulabilirsin senin yerine kasar leveli ama ban riski var iyi araştır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
botlara karşı demiş herkes ama botlarda sıkılabilirsin en azından aram oyna dodge yeteneğin falan gelişir

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. Görevleri Tamamlayın: Oyununuzda görevler ve görev zincirleri bulunuyorsa, bunları tamamlayarak hızlıca tecrübe (XP) kazanabilirsiniz. Görevleri takip ederek ve bitirerek daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.
  2. Çevre Canavarlarını Avlayın: Oyununuzda canavarlar veya yaratıklar varsa, bunları avlayarak tecrübe kazanabilirsiniz. Sık sık canavarlarla savaşarak ve XP kazanarak seviye atlamak mümkündür.
  3. Etkinliklere Katılın: Oyununuzda etkinlikler veya grup aktiviteleri varsa, bunlara katılarak daha fazla tecrübe kazanabilirsiniz. Diğer oyuncularla birlikte çalışmak ve zorlu etkinlikleri tamamlamak size yüksek miktarda XP sağlayabilir.
  4. Çoklu XP Etkinliklerini Değerlendirin: Bazı oyunlar, belirli saatlerde veya günlerde XP kazanma hızını artıran çift XP etkinlikleri düzenleyebilir. Bu etkinlikleri takip ederek seviye atlamayı hızlandırabilirsiniz.
  5. Keşif Yapın: Oyun dünyasını keşfetmek ve yeni bölgeleri keşfetmek de tecrübe kazanmanın bir yoludur. Yeni alanları keşfederek ve haritanızı genişleterek ekstra XP elde edebilirsiniz.
  6. Bonus XP Eşyalarını Kullanın: Oyun içinde bonus XP sağlayan eşyalar veya iksirler varsa, bunları kullanarak daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.
  7. Çevrimiçi Rehberler ve İpuçları: Oyununuzu daha iyi anlamak ve hızlı seviye atlamanın yollarını keşfetmek için çevrimiçi rehberleri ve ipuçlarını inceleyebilirsiniz. Diğer oyuncuların deneyimlerinden faydalanmak faydalı olabilir.

Nyc

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
prime alıp 30 gün xp takviyesi alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kankam şuanlık aramda oyna derim botted hesap gibi durur eğitim modunda oynarsan ki acımıyorlar valla

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka yeni arena modu da geldi ya full arena oyna aram oyna sonra birazda kapalı oyna devammmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...