Merhabalar ben script kullanıyorum uzun süredir fakat kardeşimin hesabı ile asla böyle bir deneme olmadığı halde şimdi ban yedi. Bunun benden kaynaklanmış olma ihtimali var mıdır?
Merhaba, evet olabilir LoL'de valoranttaki gibi HWID kadar sıkı bir sistem olmasada log kayıtlarını tutuyor. Her hile açtıktan sonra bu log kayıtlarını silmen lazım çünkü açmadığın başka çara girsende bundan dolayı ban yiyorsun. Sitede bir arkadaş küçük bir ".exe" paylaşmıştı Lolmakinebanı kaldırma diye arayarak bulabilirsin. Onu çalıştırdığında silinmesi gereken dosyaları otomatik silip clienti açıyor.
ben böyle bir post açınca ya da daha 1 ay önce bu tip yorum atınca millet ailevi değerlerine sövmüşüm gibi karşı çıkıp savaş ilanı yapıyordu bana şimdi ki yorumlar en azından daha bilinçli ben idestekler nitelik de ben de sana şu konumun linkini bırakıyorum bundan sonra o makineden lole bu şekilde giriş yapın.
Hwid ban yemiş olabilirsin eğer sen kendi hesabında hileyi açmışsan kardeşin girince de etkilenmiş olabilir ayrıca başka hesapta da dene olursa %100 hwid bandır.
c/programdata/riot games/machine.cfg yi sil
c/kullanıcılar/isim/appdata/local/riot games sil
c/riot games/lol/config ve logs klasörlerini sil
dosya banı var sadece