LoL yanlışıkla atılan TP ile oyunun kaderini değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

Veigar= win.
Tek yapmanız gereken safe oynamak, dürtmeyi ve stack kasmayı script yapıyor zaten.
Aslında kuleye tplenmek istemiştim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
bu arada iyi oynamışsın eline sağlık

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
veigar early'De zaten etkisiz çar fakat bence yanına bir tane jungle premade gerekiyor öyle daha zevkli olacağına inanıyorum. veigar + jungle premade =winstreak

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir tık şans olmuş fakat iyi oynamışsınn

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bazen bir atılan flash bile oyunun kaderini değiştirebiliyor. Veigar erken aşamada güçsüz, oyunun ilerleyen aşamalarında oldukça güçlü şampiyondur. Veigar, Nasus vb. gibi çarlar oyunun erken aşamasında çok güçsüz olsa da oyunun ileri aşamalarında tam bir ölüm makinesi oluyor. Bu şampiyonları oynuyorsanız tek yapman gereken sakin oynayarak stack kasmaktır. Sonra oyunun ileri aşamalarında görün şampiyonu :)

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bazen bir atılan flash bile oyunun kaderini değiştirebiliyor. Veigar erken aşamada güçsüz, oyunun ilerleyen aşamalarında oldukça güçlü şampiyondur. Veigar, Nasus vb. gibi çarlar oyunun erken aşamasında çok güçsüz olsa da oyunun ileri aşamalarında tam bir ölüm makinesi oluyor. Bu şampiyonları oynuyorsanız tek yapman gereken sakin oynayarak stack kasmaktır. Sonra oyunun ileri aşamalarında görün şampiyonu :)
Katılıyorum, ne gerek var diğer çarlarla taşımaya? Ben Veigar almadan önce Yoneyle taşımaya uğraşıyordum ama çok zahmetliydi. Veigar ile script birleşince cidden tam bir ölüm makinesi oluyor tabii oynayış şekline de bağlı fakat çok büyük taşıma potansiyeli var, karşıdaki her çara karşı oynanabilir rahatlıkla. Heronun doğal ctsi hariç, tabii oynayışla bu da çözülebilir.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şampiyon oyunun ilerleyen aşamalarında güçlendiği için karşısına kim gelirse gelsin %90 ezilir. Önemli olan oyunun erken aşamasında hayatta kalabilmektir, hayatta kalırsan da late gamede de rakipler senden kaçacaktır :)

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Şampiyon oyunun ilerleyen aşamalarında güçlendiği için karşısına kim gelirse gelsin %90 ezilir. Önemli olan oyunun erken aşamasında hayatta kalabilmektir, hayatta kalırsan da late gamede de rakipler senden kaçacaktır :)
bi tık jg gangleride önemli olabiliyor ama jgsi ile güzel bi kombo yapabilen bir çar veigar extra boost diyelim biz jg gangine ama gang olmadanda pasif bi oynanışla güzel işler çıkarabiliyor

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Jungle gankleri de etkili de her oyun Jungle'nin iyi olacağının da bir garantisi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güzel video baya iyi oynamışsın ancak earlyde gereksiz bi güçsüzlüğüde var veigarın buraya gelene kadar bana sıkıcıgeliyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
veigar çok kanser bir hero ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...