Heir of the devil
Seçkin Üye
Kanka kalıcı banları hiçbir şekilde açmıyorlar anca riotta tanıdığın olacak
Kurtuluş yok diye biliyorum. Ticket atıpta ban açtıran görmedim daha önceMuhtemelen iki hafta önce ban yedi, yeni ticket attım ama robot bana tavsiyeler verdi. Tickete cevap gelirse eklerim. Kısacası, bir geçmiş olsun alırım. Sizce buradan hesabı kurtarır mıyım? Kurtaran var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 89807
Ekli dosyayı görüntüle 89808
Ekli dosyayı görüntüle 89814
cevap yok bot saçma sapan bir oto mesaj atıyo bileteNeden ban yedin ? Script / Toxic davranış küfür ?
cevap yok bot saçma sapan bir oto mesaj atıyo bilete
sc den yemişsindir knka başka açıklaması olmazbilmiyorum yakında öğrenicem ama oyun oynarken küfür etmiyorum genelde şimdi insanların hakkına girmeyeyim
BEYLER SC KULLANDIM sadece olay riotun açıklama yapmaması ayrıca diğer hesaplarımda sıkıntı yok ticket bot cevap veriyo ondan belki başka bir neden vardır sürelidir diye merak ediyorum ama bot yanıt veriyo insanla iletişime geçemiyorumBot haricinde Müşteri hizmetleri ile mailleştin mi peki ?
Bir de hesabını kullanan sensin sen bilmezsen kim bilecek script kullandın mı hiç ?
sc kullandıysan açılmaz dostum boşa uğraşma , site yönetimi dahil herkes söylüyor ve bunu bilerek sc kullanıyorsunuz, 2+2=4 3 ay sc li oynarsın 1 yıl sc li oynarsın ama eninde sonunda banlanırsın bu kadar basit.BEYLER SC KULLANDIM sadece olay riotun açıklama yapmaması ayrıca diğer hesaplarımda sıkıntı yok ticket bot cevap veriyo ondan belki başka bir neden vardır sürelidir diye merak ediyorum ama bot yanıt veriyo insanla iletişime geçemiyorum