Uzman Üye
2 q attımda süre oluyor onu kaldırmak için hangi ayar kullanabilirim veya config biliyorsanız söler misiniz
Fixlendi, sadece şuan hızkesen itemi alınıp yapılabiliyor ama eskisine kıyasla çöp itemi alsan dahi yapmadığı zamanlar olabiliyor, yani bir anlamı yok exploitin.Fixlenmedi , Legendsense ve bgx'de hâlâ mevcut
hayır fixlenmedi legendsense üzerinde her daim yapabiliyorum hoş son dönemlerde lolü saldım ama iyi kötü 2 günde 1 oyun da olsa atıyorum bgx'in garantisini veremem ama legendsense kullanıcısıyım ve mevcut orada hala sorunsuz yapıyor müsait olduğum bir vakit video da çekebilirim istersenFixlendi, sadece şuan hızkesen itemi alınıp yapılabiliyor ama eskisine kıyasla çöp itemi alsan dahi yapmadığı zamanlar olabiliyor, yani bir anlamı yok exploitin.
günlüğü kaç lira ? legendsense ininhayır fixlenmedi legendsense üzerinde her daim yapabiliyorum hoş son dönemlerde lolü saldım ama iyi kötü 2 günde 1 oyun da olsa atıyorum bgx'in garantisini veremem ama legendsense kullanıcısıyım ve mevcut orada hala sorunsuz yapıyor müsait olduğum bir vakit video da çekebilirim istersen
LS tarafını bilmiyorum ama hocam BGX de fix, bizzat Shadow'un açıklaması var, en son kullanıcının biri ona hızkesen itemiyle yapılacağını gösterdi ve onu yaptılar. Bunun haricinde eq exploit yapılmıyor BGX de. LS de çalışıp çalışmadığını merak ediyorum hocam müsait zamanınızda video çekebilirseniz mutlu olurum.hayır fixlenmedi legendsense üzerinde her daim yapabiliyorum hoş son dönemlerde lolü saldım ama iyi kötü 2 günde 1 oyun da olsa atıyorum bgx'in garantisini veremem ama legendsense kullanıcısıyım ve mevcut orada hala sorunsuz yapıyor müsait olduğum bir vakit video da çekebilirim istersen