Üye
kısa net cevap vereyim şahsi fikrim yasuo
cevabın biraz konu ile alaksız gibi duruyo. hangi hero genel olarak daha iyi hangisini otp lesem diyorum kısaca.Bu oyun bilginle hangi şampiyonu oynarsan oyna bir yere varamazsın. LoL'de tek başına oyun taşıma devri bitti eğer gold elo değilsen tek bir şampiyonla oyunu taşımak gibi bir lüksün yok. En fazla karşı takımı üzerine çekip oyunu rahatlatırsın ve objektif almalarına yardımcı olursun. Sana daha önce de söylediğim gibi bu oyunda bir şampiyonu otpleyeceğine, oyunu oynamayı öğrenip hangi durumlarda hangi şampiyonları alman gerektiğini bilip takımını öne taşımak olacaktır.
Cevabım konu ile alakalı ben de sana diyorum ki hangi şampiyonu otplediğinin bir önemi yok çünkü seni oyunda ileriye götürecek şey oyun bilgin olacak. Basit bir şekilde anlatayım. Oyunda Autofill dediğimiz bir kavram var, Autofille düştüğün zaman kalkıp da karşındaki matchup bu 3 heroyu da almana engelse o zaman ne yapacaksın? Her laneden yeteri kadar şampiyon bilmen şart. Bu oyun sana sürekli aynı şampiyonu oynamana izin vermeyecek, seni farklı lanelere de atacak veya takımındaki adam OpGG üzerinden geçmiş oyununa bakıp otplediğin şampiyondaki performansını beğenmeyecek ve banlayacak, o zaman ne yapacaksın? Bu oyun senin düşündüğün gibi bir oyun değil maalesef haftalarca da en iyi şampiyon hangisi? en güçlü şampiyon hangisi diye konu da açsan sonuç yine değişmeyecek. Bunu senin iyiliğin için diyorum vaktini harcamamış olursun en azından.cevabın biraz konu ile alaksız gibi duruyo. hangi hero genel olarak daha iyi hangisini otp lesem diyorum kısaca.
valla yasuoyu 6 yıldır oynadım ve zevkli hero ama jaxda fazla güclü gibi o yüzden 2 si arasında kararsız kaldım biraz. yasuoyu daha cok seviyom ama jaxda güclü cara benziyoşahsen yasuo oynaması eğlenceli ama yinede senin kararın
benim amacım zaten her el winlemek değilki. öyle her oyunu kazanayım demiyorum. otp olmak istiyom ama otp olucaksamda önce hangi heroyu otp leceğime karar vermem lazım. ve tüm herolara baktım yasuo ve jax arasında kaldım. ban oranına gelirsek. zaten yasuo türkiye serverinde oynanabilecek bir hero değil her oyun ban yiyor. ama euwda yasuonun ban oranı %14. ve zamanla ban oranı dahada düşer gibi. yani kısaca bir heroda otp olacagım ama önce hangi heroda otp olucam onu bulmam gerek. kısaca yasuo ve jax arasında kaldımCevabım konu ile alakalı ben de sana diyorum ki hangi şampiyonu otplediğinin bir önemi yok çünkü seni oyunda ileriye götürecek şey oyun bilgin olacak. Basit bir şekilde anlatayım. Oyunda Autofill dediğimiz bir kavram var, Autofille düştüğün zaman kalkıp da karşındaki matchup bu 3 heroyu da almana engelse o zaman ne yapacaksın? Her laneden yeteri kadar şampiyon bilmen şart. Bu oyun sana sürekli aynı şampiyonu oynamana izin vermeyecek, seni farklı lanelere de atacak veya takımındaki adam OpGG üzerinden geçmiş oyununa bakıp otplediğin şampiyondaki performansını beğenmeyecek ve banlayacak, o zaman ne yapacaksın? Bu oyun senin düşündüğün gibi bir oyun değil maalesef haftalarca da en iyi şampiyon hangisi? en güçlü şampiyon hangisi diye konu da açsan sonuç yine değişmeyecek. Bunu senin iyiliğin için diyorum vaktini harcamamış olursun en azından.
bro lig atlamak istiyosan jax mainlemeni öneririm
hayır viego güçlü olacak