Üye
hocam denemediğim yontem kalmadı, silip ssd ye kurdum düzelmedi. Eskiden böyle bir sorun yoktu daha sonradan olan birşey diyebilirim...daha önce nasıldı bi sşl oyunu yeniden kur istersen bende de oluyodu bi zamanlar böyle düzeltirdim
evet dediğin yontemi de denedim zaten burada bir konu acmadan once ytden iyi bir arastırma yaptım fakat sonuc vermediLog dosyalarını temizleyerek bir miktar hızlandırabilirsin. League of Legends\Logs klasörünün içini temizleyip girersen biraz sana yardımı dokunacaktır.
Arkaplanda lol için kurduğun yardımcı programlar var mı, blitz, overwolf vb.. bunları tamamen kapatarak girmeyi dener misin genelde arkaplan programları da fazla yoruyor.hocam denemediğim yontem kalmadı, silip ssd ye kurdum düzelmedi. Eskiden böyle bir sorun yoktu daha sonradan olan birşey diyebilirim...
Post automatically merged:
evet dediğin yontemi de denedim zaten burada bir konu acmadan once ytden iyi bir arastırma yaptım fakat sonuc vermedi
bakalım kanka ticket atacam bu gidislekanki ben kapat aç yaptım düzeldi
Arkaplanda çalışan uygulamalarını görev yöneticisinden bir kontrol et, eğer gözüne takılan ram kullanımı yüksek olan ve aktif olarak kullanmadığın bir uygulama var ise onları kapatmayı dene, buda işe yaramazsa ki kendi bilgisayarım için söylüyorum benim firefox uygulamam oldukça yüksek sekme sayıları ile çalıştığı için mesela aşırı ram yemekte eğer hem oyunu hemde browserları açık tutuyor isen onları da kapatıp bir daha deneyebilirsin. Bunlar çözüm olmaz ise sağlam bir virüs programı ile tam tarama yapmanı tavsiye ederim.Hayır hiçbirini kullanmıyorum hocam, yani pcde bir değişiklikte yapmadım ki değişiklikten sonra oldu böyle diyeyim.
Bilgisayarını bı temizlettir format atabiliyor San format at masaüstü ise kasani temizlettirgencler öncelikle selamun aleykum
Oyuna girerken maca baslarken, ana menüde bulunan "Oyna" tuşunun aktif hale gelmesini beklemekten gercekten gına geldi. İstemci cok yavaş calısıyor
ayrıca
her maca girmeden önce bir kere sunucu hatası veriyor ve yeniden baglanmak zorunda kalıyorum.
Bir fikri olan var mı acaba?
(internet bağlantım, margin degerlerim iyi ve 75 megabit download 8 megabit upload kullanıyorum iss netspeed)
istemiciyi guncelleyerek daha iyi bir performans sunması gerekirken daha da beter ediyorkarsürekli güncelleme geliyor oyuna istemcinin yavaşlaması bu yüzdendir diye düşünüyorum ya sisteminin çok iyi olması lazım ya da buna katlanman gerek galiba benimde aynı şekilde çok yavaş istemcim
son çare olacak gibi duruyorKNK PC FORMATLA OYUNU YENMIDEN YUKLE BENDEDE AYNI SIKINTI VARDI DUZELDI
valla bilgisayarın özellikleri lole göre cok iyi 16 gb ram i5 10 nesil varUnlost bilgisayar hızlandırma
seninki cok farklı bir sorun kankaBende de oyunda ani fps düşüşleri oluyor son zamanlar da 200-180 arası fps varken bir anda 10-20 fps e düşüyor
aynen kanka hextech onarım programı yeni indirdim onıriotun onarım servisi vardı onu yükle hataları düzelten bir şeydi knk sonra ticket at sürekli evde wifiye bağlanan başka birileri varsa sen oyundayken aşırı pingin oluyo birde habern olsun
kanka modeme reset atma işi benim aklıma yattı az sonra reset atar tekrar denerim, paket kaybı olabilirmodeme rest at olmasa kasayı formatla net düzelir
launcherden pil tasarrufu falan var kurcaladım ama sonuc vermedi reisLauncher ayarlarından onu ayarlayabiliyorsun sanırım
eğer internetimle alakalı bir sorun degilse değini yapabilirimBilgisayarını bı temizlettir format atabiliyor San format at masaüstü ise kasani temizlettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?