LoL: Yeni Başlayanlar İçin İpuçları ve Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bi de sürekli aynı karakterleri oynayanlar var bence karşıya göre almak ve farklı şampiyonlarda gelişmek daha faydalı olur

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam lol diğer online oyunların çoğuna göre daha karışık 160 dan fazla şampiyon var insan hepsiyle oynamak istiyor ama oynayamadığı zamanlar oluyor bu rehber yeni başlayanlar için gerçekten faydalı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga dk 13 e kadar ne yaparsan yap kuleler önemli değil ama dk 13 te ölsen bile o plakaları alman lazım oyunda plakalar gitmeden önceki en güçlü olduğun vakit bu ve oyunun bounty sistemi yüzünden sen orda gidip plaka alıp ölsen bile daha sonra o adamı öldürdüğünde üzerinden 300 bounty i geri alırsın ama oyun sana plaka yada minyon aldığın için bounty katmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yeni başladığında tek bir karakteri öğrenip onunla mantığını anladıktan sonra karşıya göre pick atması daha mantıklı bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tecrübe edinin yotuuble da videolar MSI maçlarını izleyin

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
En ve öz şeyi söyliyim. Yasuo alın oynayın başka tavsiyem yok. Teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka mümkünse kendime göre bir şeyler yazim

1. Kendi tarzınızı keşfedin: Bunu yaparken mümkünse iyi oyuncuları taklit etmekten kaçının çünkü oyunu öğrenemezsiniz
  2. Düzenli pratik yapın: Ama bunu yaparken mümkünse bir şeylerin üstüne ekleye ekleye gidin
  3. Haritayı iyi öğrenin: Bunu yaparken haritaya bakmayıda öğrenin.
  4. Takım çalışması önemlidir: Bence de ama sen yine de carry herolar al ki pişman olma :D
  5. Rakip şampiyonları tanıyın: Bunun için çeşitli sitelerden faydalanabilrsin genelde counter champion picklemeye bak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tamamen ne kadar çok oynadığına ve izlediklerini ne kadar uygulayabildiğine bağlı. karakter seçimi lane seçimi tamamen fasa fiso. dodge atmayı öğren skill atmayı öğren ne zaman nerde girip çıkacağını öğren neyi ne zaman alacağını öğren oyun makroda bitiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

League of Legends'a yeni başlayanlar için bazı ipuçları ve tavsiyeler paylaşmak istiyorum. Oyun, başlangıçta biraz kafa karıştırıcı ve zor gelebilir, ancak doğru stratejileri kullanarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Deneyimli oyuncuların da bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

1. Kendi tarzınızı keşfedin: Oyunda birçok farklı şampiyon ve oynanış tarzı var. Kendinize en uygun olanını seçerek oyunu daha keyifli hale getirebilirsiniz.
  2. Düzenli pratik yapın: Oyunda başarılı olmak için düzenli olarak pratik yapmak önemlidir. Her gün birkaç oyun oynayarak oyun içi yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
  3. Haritayı iyi öğrenin: Oyunda harita çok önemlidir. Haritadaki farklı bölgeleri ve orada ne yapmanız gerektiğini öğrenerek avantaj sağlayabilirsiniz.
  4. Takım çalışması önemlidir: Oyun, takım çalışmasına dayalı bir oyun olduğu için takım arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurmanız ve birbirinizi desteklemeniz önemlidir.
  5. Rakip şampiyonları tanıyın: Rakip şampiyonların yeteneklerini ve oynanış tarzlarını öğrenerek, onların zayıf noktalarını keşfedebilirsiniz.
Bu ipuçları size yeni başlayanlar için yardımcı olacaktır. Ayrıca, deneyimli oyuncuların da kendilerine özgü tavsiyeleri olabilir. Siz de kendi ipuçlarınızı ve stratejilerinizi paylaşabilirsiniz.

Hepinize iyi oyunlar!
kendi tarzımızı ben bile 2015 den beri oynuyorum tüm karakterleri oynamadım oynayış tarzım agresif ama hala tam heromu bulamadım yasuo agresif için iyi gidiyor başka hero önerebilirmisin hocam

Üye
3 HİZMET YILI
bol bol dereceli maç atıp yüksek elo oyuncuların maçlarını izlenmeli bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

League of Legends'a yeni başlayanlar için bazı ipuçları ve tavsiyeler paylaşmak istiyorum. Oyun, başlangıçta biraz kafa karıştırıcı ve zor gelebilir, ancak doğru stratejileri kullanarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Deneyimli oyuncuların da bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

1. Kendi tarzınızı keşfedin: Oyunda birçok farklı şampiyon ve oynanış tarzı var. Kendinize en uygun olanını seçerek oyunu daha keyifli hale getirebilirsiniz.
  2. Düzenli pratik yapın: Oyunda başarılı olmak için düzenli olarak pratik yapmak önemlidir. Her gün birkaç oyun oynayarak oyun içi yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
  3. Haritayı iyi öğrenin: Oyunda harita çok önemlidir. Haritadaki farklı bölgeleri ve orada ne yapmanız gerektiğini öğrenerek avantaj sağlayabilirsiniz.
  4. Takım çalışması önemlidir: Oyun, takım çalışmasına dayalı bir oyun olduğu için takım arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurmanız ve birbirinizi desteklemeniz önemlidir.
  5. Rakip şampiyonları tanıyın: Rakip şampiyonların yeteneklerini ve oynanış tarzlarını öğrenerek, onların zayıf noktalarını keşfedebilirsiniz.
Bu ipuçları size yeni başlayanlar için yardımcı olacaktır. Ayrıca, deneyimli oyuncuların da kendilerine özgü tavsiyeleri olabilir. Siz de kendi ipuçlarınızı ve stratejilerinizi paylaşabilirsiniz.

Hepinize iyi oyunlar!
öğretici video izleyip çok maç atması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...