Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Zannetmiyorum ben küfür etmeden küfür edebilen bir insanım ayriyeten sözüm meclisten dışarı ben '' Huur Çocuğu '' dediğimde bunu rito küfür olarak nasıl anlıcak ?
Bence çok güzel sistem oldu herkes bu kadar rahat olmaz umarım artıkriot geçte olsa güzel özellik ekledi valorantta ki sistemi eklemişler gibi görünüyor çünkü ben bu gün 2 farklı hesapta oyun oynadım ve oyunda küfür ettim2 3 maç sonra rapordan dolayı ekranıma yazı geldi hesabınız işaretlendi devam ederseniz banlanabilirsiniz diye ve takdir seviyem geriledi sizce bu getirdikleri sistem yeterli olur mu ?
bence kötü olmş 1 oyun boyunca ful muteli kalıyosunriot geçte olsa güzel özellik ekledi valorantta ki sistemi eklemişler gibi görünüyor çünkü ben bu gün 2 farklı hesapta oyun oynadım ve oyunda küfür ettim2 3 maç sonra rapordan dolayı ekranıma yazı geldi hesabınız işaretlendi devam ederseniz banlanabilirsiniz diye ve takdir seviyem geriledi sizce bu getirdikleri sistem yeterli olur mu ?
iyiki böle bişey geldi gelmese oynanmaz haldeydi zatenriot geçte olsa güzel özellik ekledi valorantta ki sistemi eklemişler gibi görünüyor çünkü ben bu gün 2 farklı hesapta oyun oynadım ve oyunda küfür ettim2 3 maç sonra rapordan dolayı ekranıma yazı geldi hesabınız işaretlendi devam ederseniz banlanabilirsiniz diye ve takdir seviyem geriledi sizce bu getirdikleri sistem yeterli olur mu ?