Lol yeni sezon hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar lole yeni başladım gümüş 2 bitirdim bir kaç sorum var yeni sezon başladığında tekrar 10 maç atacakmışız öğrendiğim kadarıyla peki herkes unranked olacağı için gold plat adamlar falan da mı gelecek bu 10 maç için herkesin yerleşmesini beklemeli miyiz bir de sezon sıfırlandıktan kaç gün sonra dereceli atabileceğiz

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum 8.01.2021 tarihinde sabah 8'de bütün hesaplar urranked olarak açılacak 10 maçını atıcaksın takımına karısık olarak demir'de gelebilir, bronz plat elmas dia chalanger bu random atacak bir sistem.

Hacksız oyun tadı çıkmaz
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
benim bildiğim kadarıyla geçen sezon ne bitirdiysen o kümedekiler denk gelir bana gelenler hep öyle oldu

Üye
5 HİZMET YILI
ya kanka çok yüksek itimalle gümüş bitirdiysen bronzdan başlarsın ne kadar kazanırsan kazan öyle sistem çünkü

Üye
5 HİZMET YILI
sezon yenilendikten bir hafta falan sonra girmeni tavsiye ederim ilk günler çok karışık oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum yarın itibari ile genel patch gelicek sabaha doğru ve yeni sezon başlayacak gümüş 2 bitirdiysen eğer kendi son sezonki elona eş değer insanlarla eşleşiceksin ilk 10 maçını atarken ve bitirdiğin kümenin altında başlayabilirsin dert etme . Tavsiye olarak 1 2 ay rank atmak için bekle derim herkes bi kümesine yerleşsin daha keyifli insanlarla maçlar oynarsın emin ol

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bitirdiğin sezona ve kda"na göre oyuncular gelir

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
random olarak atıyor ilk 10 el 2 3 gün bekle sonra gir gümüs 2 sin zorlanırsın

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geçen sezon kendi kümenize yakın adamlar oyunuza gelir genelde bir rank altına atar mesela gold iseniz yüksek ihtimal silvera atar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gümüş olarak bitirdiysen 10 maçı kazanırsan en fazla atacagı küme gümüş 4 veya 3 tür bunun yanı sıra sana gelecek en fazla gold elo dur

Üye
5 HİZMET YILI
ligler sıfırlandı gold4 bitirdim ilk 10 maç kazandım hangi lige atar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ligler sıfırlandı
Post automatically merged:

gold4 bitirdim ilk

ilk 10 maç kazandım hangi

lige atar
hocam birincisi ayrı ayrı mesaj atma konuya pek hakim degilim ama yasaklama alabilirsin forumdan , ikincisi en fazla gümüş 1

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sıfırlandığını gün yerleştirme maçlarını atıp derecelendirirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yes you will play 10 placements games and everyone will be unranked

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet bu 10 maçında Demir'den Challenger'a kadar takımına farklı seviyelerde oyuncu gelecektir.(Şimdi benim mesajımın altına ne alaka Challenger diyecek arkadaşlar olacaktır, bu soru işaretini de kafanızdan silmek için cevap vereyim.Genel olarak hesap satmak için veya 0 'dan hesap kasmak için sezon başlarında smurf kasımı normalden daha fazla artıyor)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ara sezon bittiğinde 2 hafta kadar bekle ki fazla kaybetme çünki iyi oyuncularla birlikte atıcagın için kaybetme oranın çok yüksek ama sana denk gelme olasılıklarıda yüksek yani sana kalmıs birşey kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...