ornn metadan düşmeyecek tek tank şampiyonu e spor harici oynanmıyor ama çok güçlüOrnn bu sezonda güçlü diyebilirim diğer sezon daha güçlü olcak bozuk çar.
Galio görmemiştim bu sezon hiç karşımda inşallah 13de de görmemgalio , malphite , orn
topta kesin orn tahm jgde kesin zac voli udyr metadaLoL yeni sezonda hangi tank en çok oynanacak sizce?
midde karşına gelirse karısamamGalio görmemiştim bu sezon hiç karşımda inşallah 13de de görmem
Volibear bu sezon çok güçlüydü ne acılar çektirdim rakibe Diğer sezonda oynarız inşallahtopta kesin orn tahm jgde kesin zac voli udyr metada
Offf yeni tank itemleriyle wsunun gerçek hasarını düşünemiyorum
garen sett felan oynanir gene benceLoL yeni sezonda hangi tank en çok oynanacak sizce?
Garenin oynanacağını sanmıyorum ama settin wlaları yine çok can sıkıcakgaren sett felan oynanir gene bence
Ornn her zaman güçlüydü şimdi dahada güçlendi artık havaya attığı adamı kesicekTahminimce Ornn meta olabilir güçlü bir öncü aynı zamanda stun ve darlama konusunda çok iyi
Takım savaşlarında çok iş yapıcak herolar hem profesyonel arenada hem de üst seviye liglerde aşırı meta olucaktır dediğin gibi yakalarsa şansın yok heleki takım oyunlarında çok çok iş yapıcaktırOrnn her zaman güçlüydü şimdi dahada güçlendi artık havaya attığı adamı kesicek
off korkulu rüyam şu hero ya çok saçma çar bence diğer sezon nerf yer
sanmıyorumoff korkulu rüyam şu hero ya çok saçma çar bence diğer sezon nerf yer
Renekton en fazla oynanan karakterler sırasına girecek bence yeni itemlerleAatrox Cho'Gath Sejuani Renekton Udyr Bence en çok Bunlar oynanacak
udyr çok can yakacak benceLoL yeni sezonda hangi tank en çok oynanacak sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?