Elbetteeline sağlık en yakın zamanda bard bekliyorum
Bu şampiyonları öğreterek oynadığım Unranked To Master serisi yapacağım tabii ki başta Yuumi- Lulu - Janna olmak üzere ^^ O zaman draftlara göre öğretici çekebilirim teşekkür ederim yorumun için ^^Aslında antrenman modunda anlatmaya başlamak yerine, bir oyuna girip karşındaki drafta göre anlatarak daha öğretici olur diye düşünüyorum. Hem karşındaki drafta göre anlatırken farklı draftlar hakkında da bilgi vererek daha fazla öğretici olur.
Tabii ki diğer şampiyonlar hakkında da bilgi vereceğim ^^video için teşekkürler başka hero da biliyorsan bu tarz videoların gelmesi iyi olur
Verdiğin fikri dikkate alacağım dostum ^^reis ellerine saglk benm fkrim boyle videoların antraman modunda deilde gercek vs de gercekleştirmen çnkü rakibin oynayış tarzına gore gostermek daha mantıklı olabilir bazen agresif sup alıpta geri kalanlar oluyr durum degişiklk gosterebilir yani
eyvallah dostumArkadaşlar selamlar. Westte D4 Seviyelerine çıktım ve öğrendiklerimin birkaçını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bir kişiye bile bir bilgi öğretmek benim için çok değerli. Youtube'da Support için öğretici videolar çekeceğim. İlk olarak Yuumi ile başladım. Youtube'da daha yeni olduğum için ve maalesef çok fazla bilgim olmadığı için sizlere de danışmak istedim. Hem Youtube hem de LoL olarak. Videoda gördüğünüz hataları bana buradan forumdan veya discord üzerinden veyahut videonun yorumunda belirtirseniz çok memnun olurum.
DC: Umut#3338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?