LoL zenbot satın alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, aranızda zenbot kullanan var mı? Sitede 10 dolar gibi ucuz bir fiyata sahip. Ban atıyor mu? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1 ay test etmek için almıştım kankam detect + ortalama sc kesinlikle önermem (bgx,hanbot,toir,rtx kullanmışlığım oldu saydığımdan rtx fiyat performans undetected ve comboları tier listi her şeyi iyi) şimdi wsryi denemeye çalışacağım inşallah bu scripttede tecrübe toplayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1 ay test etmek için almıştım kankam detect + ortalama sc kesinlikle önermem (bgx,hanbot,toir,rtx kullanmışlığım oldu saydığımdan rtx fiyat performans undetected ve comboları tier listi her şeyi iyi) şimdi wsryi denemeye çalışacağım inşallah bu scripttede tecrübe toplayacağım.
kankam rtx nerden alabilrim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rtxpower.com dan discorda giriş yap resellerdan alablirsin zenbot private olmadıgı sürece alınmaz public banlatıyor

Üye
2 HİZMET YILI
private olmadıgı sürece alınmaz public banlatıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan ud olan rtx legendsense birde bir kaç tane daha kaliteli script mevcut ancak şunu aklında bulundur script ne kadar ud olsa da elo yükseldikçe evadeyi aç kapa şeklinde oynamalısın yoksa 1 adet ticketa ban yiyorsun şuan güncel wsreborn ile d1-master mmr soloq da maç atıyorum sadece arada kapatıyorum ya da only cc mode'ye alıyorum sana tavsiyem eğer eğlencesine oynama gibi bir amacın varsa şuan rtx alabilirsin diğer scriptlerden çok aman ahım farkı yok piyasada şuan en iyi legensense rtx ile farkı şu rtx irelia yone yasuo gibi çarları west diamond-master düzeyinde oynuyor ise legensense de koreli challanger gibi oynuyor onun dışında adclerde pek fark yok skillshot ve oynaması zor olan çarlar dışında birde evadesi daha clean ve iyi diyebilirim eğlence amaçlı alıyorsan rtx ama tabii paran varsa da legensense öneririm aylığı 100 dolar rtx'in aylığı 20 dolar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
rtx daha iyi bence wsreborn en iyisi ama :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çokta güzel değil bence ya ben beğenmedim

Üye
2 HİZMET YILI
başka bi başlığa da yazmıştım public versiyon oyun içi inject etmiyor ama başka özellikleri iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...