lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar lolde kendimizi geliştirecek oyun bilgimizi artıracak site yada youtube kanalı varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Valla op.gg hangi şampiyonun en fazla kazanma oranına sahip olduğunu gösteriyor. Ya asıl mesele oyun bilgisi. Yani sen yamaları takip edersen hangi şampiyon güçlü bilirsen. Şampiyonada hakimsen karşı takımdaki şampiyonların güçlü ve zayıf yönlerini biliyorsan rahat oyunu taşırsın he bunlardan bazıları eksikse yine taşırsın ama tabi bilirsen her türlü daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yotube yazınca çıkıyor zaten

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtube de bu içeriği sağlayan bir sürü kanal var

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bariş can a bak knk ben beğeniyorum guzeel anlatiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
garen for win var al gareni geliştir kenidin :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ingilizcen varsa skill capped challenger analizleri yayınlıyor her hangi bir youtuberdan çok daha bilgilendirici

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka sana tavsiyem hangi koridorda oynuyorsan o koridorun en iyi oynayan oyuncusunun maç analizine izle. Örnek veriyorum Mid oynuyorsun Fakerın maçlarını izleyebilirsin nerde ne yapıyor gibi.. Faydalı olacaktır ama hemen bir maçını izleyip oyun girip onun gibi yapmaya çalışma yavaş yavaş ve antreman yapa yapa :) ;)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk barıs g var hz.yasuo felan var bi aralar onları izleyerek öğrenmiştim lol u ama şuan oynamıyorum sıkmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
(reklam yapmıyorum öneri yapıyorum Adminler)KassadinsCreed , Fenix35 Dora Özsoy(Stratera) gibi kişileri izleyebilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
öğreneceksen detaylı videolar izle kendine bir karakter ada genelde o karakterde oynamaya hazırla kendini
Post automatically merged:

hangi karakteri mainlicegine bağlı bir durum bu mesela singed mainliceksen singedesign garen meinliceksen garen for win yasuo mainliceksen lars zed mainliceksen zedxsmurf izleyebilirsin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...