Üye
Küçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
TR serverinde hesap aç 2 3 gün sadece kapalı seçimde oynat kendisi vazgeçer zaten.Küçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
sakin bir şekilde odasına kilitle 3 gün aç susus kalıcak sonra su vericen ve kemerle vurmaya başlıcaksın sonra ben bir malım diye konuşan adamın 1 günlük vedeosunu zorla izlettiriceksin ve sorucaksın hala oynamak istiyormusun diye denendi ve başarı oranı %87Küçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
ilk severek sonra soverekKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
haykırdım bu yorumasakin bir şekilde odasına kilitle 3 gün aç susus kalıcak sonra su vericen ve kemerle vurmaya başlıcaksın sonra ben bir malım diye konuşan adamın 1 günlük vedeosunu zorla izlettiriceksin ve sorucaksın hala oynamak istiyormusun diye denendi ve başarı oranı %87
allah şifa versinKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım
Lole başlayanlar intihar ediyomuş de bi daha başlamazKüçük kardeşim (11) tutturdu lole başlayacağım diye nasıl bu fikrinden vazgeçirebilirim yardım