LoL’da hile açarsam tüm hesaplarım mı ban yer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, dandik bir lol hesabında script açmayı düşünüyorum %100 banlanacağını biliyorum fakat korkum ve sorum şu. Abim de benimle birlikte bu bilgisayarda LoL oynuyor acaba onun çarına da bir şey olur mu ben script açtım diye oyunun dosyalarından dolayı falan pek bilgim yok da abim script kullanmıyor, keza valorant hesaplarımız da aynı şekil sadece script kullandığımız çar mı ban yer yoksa riske atmayayım mı? İyi geceler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bak çok samimi söylüyorum belki 1 yıldır burdan script kullanıyorum. script dosyalarını silmeden ana hesabıma giriyorum hiç ban yemedi sadece scripti eşleştirdiğin yani oyunda açtığın hesabın ban yiyor

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hayır, hangi hesapta hile açarsan o hesap ban yemektedir, herhangi bir ip ban söz konusu değil. Bunu LOL destek ekibine ticket atarak teyyit ettirebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk riski var tabiki sc zaten 1 yada 2 elden sonra ban atiyor o yuzden sakin sc kullanma cunku roit hesap kaydettiyor main hesap ban yiyebilir bunun onune gecmek icin sadece oyunu sil tekrar yukle ve kullanduktan sonra hile sil lol sil tekrar yukle risk her zaman var dikkatli.ol knk

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
knk riski var tabiki sc zaten 1 yada 2 elden sonra ban atiyor o yuzden sakin sc kullanma cunku roit hesap kaydettiyor main hesap ban yiyebilir bunun onune gecmek icin sadece oyunu sil tekrar yukle ve kullanduktan sonra hile sil lol sil tekrar yukle risk her zaman var dikkatli.ol knk
Bu dediğinin bir mantığı yok, sadece SC ‘yi silmesi yeterlidir, sonra ana hesabınıza geçiş yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...