LoL'da şu an metada hangi şampiyonlar güçlü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar. Şu anki metada en güçlü herolar hangileri koridor koridor söylerseniz sevinirim. Scriptli veya scriptsiz farketmez.

Bir de hem biraz tank olup hem de biraz kasıldığında oyun taşıyabilen hangi şampiyonlar var?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rumble sylas diana chogath elise volibear kled zed malzahar fizz sivir jinx tristana swain bunlar şuan metada en çok gördüklerim

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
nocturne iyidir diğerlerine fazla yanaşma

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
internet üzerinden 11.10 tier list yazarsan şu anki metada olan tüm şampiyonları görebilirsin yamaya göre 11.11 filan yazabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Orta koridorda kesinlikle Yone Sylas ve Zed diyebilirim bunlar marifetli parmaklara sahip birinin elinde inanılmaz derecede güçlü oluyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Orta koridorda kesinlikle Yone Sylas ve Zed diyebilirim bunlar marifetli parmaklara sahip birinin elinde inanılmaz derecede güçlü oluyorlar
Zed harbiden güçlü oluyor ama zedin script ayarlarını tam olarak çözemedim onun ayrıca zed ayarlarının içinde de target selector var bence en iyisi irelia script ile fakat çok belli oluyor taramalı gibi q atıyor xD Bir maçta karşımda fiora vardı tahmin etti script olduğumu sonra şak diye yedim banı :D

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Zed harbiden güçlü oluyor ama zedin script ayarlarını tam olarak çözemedim onun ayrıca zed ayarlarının içinde de target selector var bence en iyisi irelia script ile fakat çok belli oluyor taramalı gibi q atıyor xD Bir maçta karşımda fiora vardı tahmin etti script olduğumu sonra şak diye yedim banı :D
Trde Script diye çok ağlıyorlar o yüzden trde falan fizz veigar gibi tek atma herolarıda oynanabilir onada çok fazla script diye ağlayacaklarını düşünmüyorum.
Üst koridordada garen nasus falan olabilir en azından nasusa ağlayamazlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
destekte braum iyi midde veigar ryze güçlü

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
takıma göre uyumlu aldığın her hero güçlü meta dediğin zaten esporcuların turnuvalarda oynadığı herolar oluyor knk

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
noc jng ryze mid sylas mid irelia solo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...