Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar , ben lolde 140 fps ile oynarken 2 saniyeli 0 fps drop yiyorum sebebi nedir sizce yardımcı olursanız sevinirim.
RX 6400
İ5 4590
16 gb ram
RX 6400
İ5 4590
16 gb ram
evetSadece lol de mi yaşanıyor bu fps drop olayı ?
benim i3 3. nesil fdhdghdfgSebebi belli değil mi işlemcin gerçekten kötü denecek kadar aşağı seviyelerde ondan dolayı olabilir mi acaba
işlemcin aşırı çöp, ekran kartına karşı performans sergileyemiyor. Bu yüzden drop yiyorsun.Merhaba arkadaşlar , ben lolde 140 fps ile oynarken 2 saniyeli 0 fps drop yiyorum sebebi nedir sizce yardımcı olursanız sevinirim.
RX 6400
İ5 4590
16 gb ram
3 aydır falan değiştirmedim termal macunu işlemci kullanımı %30işlemcininin sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi hiç
zaten güncel driverlerDrop yiyorsan ustam işlemci veya psudan kaynaklarabilir direk fps 0 ise ekran kartını driverlarını güncellemeni öneririm
işlemcim anakartıma göre nasıl kötü kalabilir aga ??? anakart zaten işlemciye göre üretilmişişlemcin ana kartına göre kötü kalıyor bu yüzden drop yiyosun
pardon yanlış yazmışım ekran kartın kötü kalıyoişlemcim anakartıma göre nasıl kötü kalabilir aga ??? anakart zaten işlemciye göre üretilmiş
tek termal macunu yenilemedim onuda yarın yenilicem onun dışında herşey normal teşekkürlerişlemciden dolayı sorun var diyenleri aldırma o konuda sorun yok dx9 modu açık bi şekilde oynamayı dene birde görev yöneticisinden disk kısmına bak birşey yükleme falan oluyormu genelde droplar ondan dolayı oluyor uygulamalar açıksa yada sistem çok ısınıyorsa bunlarda drop sokabiliyor fan termal macun yenilemesi bunları deneyebilirsin