Çözüldü Lolde 0 fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar , ben lolde 140 fps ile oynarken 2 saniyeli 0 fps drop yiyorum sebebi nedir sizce yardımcı olursanız sevinirim.

RX 6400
İ5 4590
16 gb ram

Çözüm
son durum bu arkadaşlar hiçbir şey anormal değil ancak drop yiyo yine

1683763071509.png
[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Knk işlemcin kötü o yüzden yani bsska bir nedeni yoktur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Drop yiyorsan ustam işlemci veya psudan kaynaklarabilir direk fps 0 ise ekran kartını driverlarını güncellemeni öneririm

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
işlemciden dolayı sorun var diyenleri aldırma o konuda sorun yok dx9 modu açık bi şekilde oynamayı dene birde görev yöneticisinden disk kısmına bak birşey yükleme falan oluyormu genelde droplar ondan dolayı oluyor uygulamalar açıksa yada sistem çok ısınıyorsa bunlarda drop sokabiliyor fan termal macun yenilemesi bunları deneyebilirsin

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
0 FPS derken herhalde oyun hareket etmiyor, eğer öyle ise; farklı oyunlarda kontrol ediniz. Problem ile karşılaşmazsanız client'i onarmayı deneyin. Muhtemelen oyun istemcisi çalışmıyordur.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
işlemciden dolayı sorun var diyenleri aldırma o konuda sorun yok dx9 modu açık bi şekilde oynamayı dene birde görev yöneticisinden disk kısmına bak birşey yükleme falan oluyormu genelde droplar ondan dolayı oluyor uygulamalar açıksa yada sistem çok ısınıyorsa bunlarda drop sokabiliyor fan termal macun yenilemesi bunları deneyebilirsin
tek termal macunu yenilemedim onuda yarın yenilicem onun dışında herşey normal teşekkürler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
birden fazla nedeni olabilir ekran kartı driverinizi silip tekrardan temiz kurulumla yüklemeyi denediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...