tamam teşekkür ederimBan wave var sizden kaynaklanmıyor. Rurf modunun kalkmasını bekliyoruz.
Benimde ana hesap 4 ay ban yemedi ama bi anda tüm hesaplarım ban yediBir ben mi ban yemiyorum 2 hafta oldu sanırım Full script dereceli giriyorum sorun yok şimdilik ama illa yerim.
bende 1 haftadır scriptle oynuyorum daha ban atmadıBir ben mi ban yemiyorum 2 hafta oldu sanırım Full script dereceli giriyorum sorun yok şimdilik ama illa yerim.
aynen windsharp mesela bende öyle artık tek maça atıyorKara liste gibi bişeyi var ya eminim aylarca hileli oynadım bi anda ban yedim sonra her açtığım yiyordu benimde.Ip yada donanım bilmiyorum ama bi kere ban yiyince bişeyler oluyor.
Diğerini denedin mi diğeride aynı mı şuanda.Yeni hesap açmaya üşeniyom finaller bitmedi dahaaynen windsharp mesela bende öyle artık tek maça atıyor
diğeri ban atmıyor güzel ama bende son zamanlar hata oldu çalışmamaya başladı konulaırma göz atarsan sorun çözümü de yok ama forumda ban wave var diyorlar o yüzden büyük ihtimal banlanırsın finallerden sonra kas kanka D:Diğerini denedin mi diğeride aynı mı şuanda.Yeni hesap açmaya üşeniyom finaller bitmedi daha.
yes it is but other people are getting bannedLoL'de 3 4 ay sciptle oynadığım hesabım ban yedi 6 tane yeni hesap açtım 2'sini evadeli denedim ban yemesi 3 saat sürmedi diğerlerini evadesiz denedim onlarda 1 gün anca dayandı benimle ilgili bir sorun mu acaba?
I think you're right, I got tired of playing in many accounts but there came a time when they banned me and from there they began to sanction me more quickly. Perhaps you are right, surely once they detect that you have used cheta, they put you as a kind of blacklist to monitor the IP or the account, I guess.Kara liste gibi bişeyi var ya eminim aylarca hileli oynadım bi anda ban yedim sonra her açtığım yiyordu benimde.Ip yada donanım bilmiyorum ama bi kere ban yiyince bişeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?