LoL'de açılan tüm hseaplar banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pc format at belki eski dosyalar kalmıştır yada sadece riot clienti tamamen sil tekrar sitesinden kurucusunu indirip kur oyunu onar de bi düzelmesi lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ayrıca 4-5 hesaptan da banlandım, bazıları senaryo ile oynadı, bazıları oynamadı. Belki de HWID'imle ilgilidir. LoL, HWID'yi mi yoksa sadece hesabınızı mı yasaklıyor onu bile bilmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hwid ban yemişsindir dostum bilgisayarını banlamışlae sen 100 hesap aç 100 tanesi de ban yer

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban dalgasında bir ben ban yemedim herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
genellikle cok sc ile ban yediğinde pc gözlenmeye baslar sc aç kapa direk ban yersin logları temizle biter

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
maybe hwid knk riotta there is such a thing as hwid ban once you can't enter again

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam ban wave vardı o zamanlar şuana kadar düzelmiş olması gerekiyor hala bir sorun yaşıyor musunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL'de 3 4 ay sciptle oynadığım hesabım ban yedi 6 tane yeni hesap açtım 2'sini evadeli denedim ban yemesi 3 saat sürmedi diğerlerini evadesiz denedim onlarda 1 gün anca dayandı benimle ilgili bir sorun mu acaba?
kanka küçük lv hesaplar direk ban yiyor biraz daha eski hesaplara bak derim ama yinede yiyebilir yazık olmasın hesabına

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Script kullansanda kullanmasanda çok saçma bir ban sistemi var 2. sezondan beri oynamış olduğum hesabım banlanmıştı bir kere script kullanmadığım halde yani banlanacaksan aynı ip üzerinden kaç tane hesaba girdiysen hepsi bir den ban yiyiyor kaçarın yok yani dostum buna ister ban wave de ister hileden dolayı banlandım de mac adresin ve ip adresin bir kere mimlendimi o bilgisayar ve internet bağlantısında giridğin bütün hesaplar banlanır. teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şuanlık ban wave yok postu attıgın aylarda dediğin sıkıntı vardı bende yaşadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
scriptli hesapla lol açtıktan sonra başka bir hesaba giriş yaparken ban yememesi için bir şeyler yapman gerekiyor forumda da bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...