Onaylı Üye
lolde aktif lobby crasher varmı
linki atarmısınız forumda var mılobby crasher dedigin ne? lobiyi clienti kapatmadan bozan diyorsan kbotext kullanabilirsin.
kbotext diye aratirsan github sayfasini bulursun. sadece googlela.linki atarmısınız forumda var mı
linki atarmısınız forumda var mı
teşekkür ederim deneyeyimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuyrun hocamçalışıp çalışmadığı hakkında en ufak bir fikrim yok.
calisiyor hocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuyrun hocamçalışıp çalışmadığı hakkında en ufak bir fikrim yok.
O zaman çok iyi bazen lobide deli ediyorlardı baya kullanırım bunu teşekkürler hocam.calisiyor hocam![]()
oyunu bozunca bekleme süresi vermiyormu buO zaman çok iyi bazen lobide deli ediyorlardı baya kullanırım bunu teşekkürler hocam.
ban durumu var mı bununcalisiyor hocam![]()
0 riskban durumu var mı bunun
Hayır hocam buda ondan kaçınmak için zatenoyunu bozunca bekleme süresi vermiyormu bu
aga nasıl kullanıcamHayır hocam buda ondan kaçınmak için zatenlobiyi crashliyor
veya basitse direk anlatıversinHayır hocam buda ondan kaçınmak için zatenlobiyi crashliyor
Şuan çalışıyorum hocam eve gidince bunun üzerine bir konu açabilirim.aga nasıl kullanıcam
bulamadım ya çok zor gibi ama yardımcı olcak varmı dcden
Post automatically merged:
veya basitse direk anlatıversin
peki 9 lp miz gidiyormu bunla dodge atınca süre beklemek önemli değilde lp nin gidip gitmemesi önemli.O zaman çok iyi bazen lobide deli ediyorlardı baya kullanırım bunu teşekkürler hocam.
gidiyor tabii.peki 9 lp miz gidiyormu bunla dodge atınca süre beklemek önemli değilde lp nin gidip gitmemesi önemli.
gidiyorsa benim acımdan urasmaya değmez ya bi ara gitmeyeni vardı fixlendi galibagidiyor tabii.