daha önce yoktu fakat artık script olmadan da bu sorunu yaşıyorum yani sanırım sııkıntı benim internetimde ve nasıl çözeceğim bilmiyoruminternetin kopunca script açıksa oyun da birlikte kapanır internetinle alakalı.
pc kötüyse olabiliyor yada çok yüklenirsen hdd en ile alakalı olabilir ben arka arkaya opera chrome hile vb. birden fazla uygulama açtım çöktü onun dışında olmadımaçın ortasında anlık olarak bağlantım kopuyor 3 5 saniye sonra geri geliyor tekrar bağlandı bildirisi ile birlikte ve oyun kapanıyor
internetimde hiç bir sorun olmadığından eminim hatta script ile alakalı olduğundan eminim diyebilriim çünkü araştırınca forumda bunu yaşayan bir çok kişinin konusuna veya yorumuna denk geldim ayrıca tristana otpyim ve tristana oynarken bir kez bile bu sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum fakat yone oynarken zeri oynarken her maç en az 1 kez en fazla 4 kez bu sorunu yaşadım
vayne oynarken de yaşadığımı hatırlamıyorum
ve bir yorumda birisi bu sorunun orbwalking ile alakalı olduğunu söylemiş
ve ben de bu sorunun özellikle en can alıcı fight anlarında yaşandığını fark ettim
hep şansa bak tam yerinde bağlantı koptu diyordum fakat sanırım gerçekten sc ayarları ile ilgili bir durum söz konusu
sorunu bilen birisi var mı acaba?
adc config kullanıyorum
arkadaşımda aynısını kullanıyor fakat o bir sorun yaşamıyor
bugün oyunu sildim yükledim olmadı komple format attım olmadı modemi resetledim olmadı lole ticket attım bazı bilgiler istediler verdim onlar da çözemezse yapıcak bişi yoktur artıkHextech Repair Tool kullan Windows güvenlik duvarında ya da farklı bir ayarda sıkıntı olabilir. Modemine restart at, VPN v.s kullanıyorsan kapat.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
büyük ihtimal dosyalardan sil yükle yapınca geçmesse pc de sorun vardırdosya doğrulama yapman gerekiyor dostum
desteğin dediğine göre paket kaybı yaşanıyormuş internetimdebende de aynı sorun olmaya başladı son zamanlarda internet veya bilgisayarla alakalı bir durum değil scriptte öyle bir sorun var neden olduğunu da bilmiyorum
bendede oluyo çözdün mü kankamaçın ortasında anlık olarak bağlantım kopuyor 3 5 saniye sonra geri geliyor tekrar bağlandı bildirisi ile birlikte ve oyun kapanıyor
internetimde hiç bir sorun olmadığından eminim hatta script ile alakalı olduğundan eminim diyebilriim çünkü araştırınca forumda bunu yaşayan bir çok kişinin konusuna veya yorumuna denk geldim ayrıca tristana otpyim ve tristana oynarken bir kez bile bu sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum fakat yone oynarken zeri oynarken her maç en az 1 kez en fazla 4 kez bu sorunu yaşadım
ve ben de bu sorunun özellikle en can alıcı fight anlarında yaşandığını fark ettim
hep şansa bak tam yerinde bağlantı koptu diyordum fakat sanırım gerçekten sc ayarları ile ilgili bir durum söz konusu
adc config kullanıyorum
seçimden dolayı olabilir.maçın ortasında anlık olarak bağlantım kopuyor 3 5 saniye sonra geri geliyor tekrar bağlandı bildirisi ile birlikte ve oyun kapanıyor
adc config kullanıyorum
ben sabah baktım internetim gitmiş hiç gitmeyen internet seçim günü bana zorluk çıkarıyorBilgisayardan kaynaklı olabilir veyahutda lol dosyalarında bir karmaşıklık olabilir ama büyük ihtimal fight esnasında fps in düşüyorsa atıyordur bende yaşıyordum aynı sorunu yeni pc ye geçince düzelmişti
önceden sık sık oluyordu şimdi her maç 1 kere oluyor 25-30 dakikaları arası oluyor her seferinde hiç sekmiyor aq. aslında bağlantı kopup geri gelse sorun yok geri geldiğinde oyun kapanııyor direk scriptten dolayı geri aç hileyi aktif et filan derken ölüyosun veya zaman kaybediyosun bu da tüm keyfini kaçırıyorbendede oluyo çözdün mü kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?