LoL'de beraber oyun girdiğim arkadaşım hile kullanmamasına rağmen banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beraber çok kez raporlanmanız ile ban gibi bir ihtimal %0.01 gibi. Bir şey kullanmış.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
herhangi bi zaman bilgisayarında 3.parti bi yazılım açıkken oyunagirmiştir hatırlamıyodur

Üye
2 HİZMET YILI
kanka ya kullanmıştır yada skin hack falandan oradfan yemiştir yoksa boş yere ban yiyeceğini sanmıyorum

kanka ya kullanmıştır yada skin hack falandan oradfan yemiştir yoksa boş yere ban yiyeceğini sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşın seni kekliyor yetenek zannetmeni istiyor

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
gerçekten olabilir arkadaşın scripti ifşa etmek istemiyor olabilir ekran açtır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
3. planda birşey açık bırakmış olabilir. veya sc açmaya çalışmış olabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ban yemedim arkadaşımın ana hesabı ban yedi ve arkadaşım başka charda sc ile oynadı 4-5 maç ben ban yerim problem olmaz nasıl ana hesabı banlandı onu çözemiyoruz ticket attık bakalım açılır mı
Dosya geçmişini temizlemek için birçok yöntem var. Bunları sana fotoğraf olarak da gönderiyorum.
dsu.png

Bunları yaptıktan sonra scripti kullandığınıza dair tüm verileri bilgisayarınızdan kaldırmış olursunuz. Tabi hileyi de kaldırmayı unutmayın. Eğer arkadaşınız bu tarz bir temizlik yapmadıysa scripti başka hesapta kullanmasına rağmen loglardan ötürü diğer hesabına da zarar vermiş olabilir. Ben genellikle bunları yapar, oyunu komple bilgisayardan siler ve o şekilde mainime geçerim. Mainim haliyle 1000lvl ve sezon2 hesabı olduğu için fazla temkinli davranıyorum. Bu yüzden sadece fresh hesaplarda vakit geçiriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Durduk yere kullanmadığı halde yiyemez kesin kullanmıştır.Ben kullandığım halde yemiyorum o ayri :)

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Üstte ki reisin dediği gibi log temizleyip deneyebilir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Senin kullanman ile duonun bir alakası yok dostum. Arkadaşın bilgisayarın da hile açmadan yada 3.parti yazılım kullanmadan pek mümkün gözükmüyor ban yemesi. Belki dalgınlığına geldi kendi hesabında açtı belki başka hesapta ki 4-5 maç ama oda sanmıyorum lol direk hesaba ban atıyor.

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Ticketta gelen cevapla bizleri bilgilendir lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum pc içine yer ediyo bazen dosylaar silsende gitmiyor

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum skin changer kullanmış olablir ya da farklı şehirlerden sürekli biri hesaba girip win falan alınca baya bir incelemeye alıyorlar diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...