LoL'de bildiğiniz şampiyonun kombo bugunu söyleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LoL'de herhangi bildiğiniz bir şampiyonun kombo bugu var mı? Örneğin, Akshan'ın inhibitördeki hızlıca dönüp hasarı boşaltması gibi buglar olabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama sionun double q bugı var arada denk geliyor.Youtubedan falan bakabilirsin videolarına.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bug yok diye biliyorum varsada kolay kolay bulan kişi söylemez veya duyurulmadan düzeltilmesi için direk şirkete bildirir.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
LoL'de herhangi bildiğiniz bir şampiyonun kombo bugu var mı? Örneğin, Akshan'ın inhibitördeki hızlıca dönüp hasarı boşaltması gibi buglar olabilir.
dediğin şey günlük haftalık olur sonra fix yer genelde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Qiyana :D hasarı sürekli değişkenlik gösteriyor elinde element varken e q w q attığınızda elindeki element tekrar buga giriyor yani daha az vuruyorsun bunu hızlı yapmaman gerekiyor . q w e q combosu da aynı şekilde ayarladık dediler bir ayar veremediler daha

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
irelia ile rakibi e ile işaretledikten sonra q atıp sonra r ile tekrar çift q atabilirsin. ayrıca kulelere sürekli dönerek vurursan animasyon iptali oluyor.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam eskiden çok fazla vardı da artık kalmadı bunlardan. Olduğu zaman da hemen fixleniyor. Benim bildiğim bir kaç tane animasyon iptali var sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bug mug yok oyun komik biraz sadece insanları vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...