LoL'de bot hesap kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bot hesapları her turlu ban yıyıor dıye bılıyorum daha once yasadım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pek işe yrayacağını düşünmüyorum ama olsun yararlı konu

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yararlı olmuş fakat isim değiştirmenin pek yarayacağını düşünmüyorum sonuçta eski nickin hala kayıt altında

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Eger bot hesaptan kastın afk salıp level kastıgın bot hesapsa 30 sevuye 40 sevuye üstüne cıkarmaman lazım ban yer

Üye
2 HİZMET YILI
dediklerine çok katılmıyorum 60 70 level hesaplar da ban yedi isim değiştirsen de değiştirmesen de riot geçmişe yönelik hesaplara da ban attı
nasssıl ban aaattı yani

Eger bot hesaptan kastın afk salıp level kastıgın bot hesapsa 30 sevuye 40 sevuye üstüne cıkarmaman lazım ban yer
gold eloda yyeeermi baaan

botted hesaplar artık ban yiyor eskiden kasılmış hesaplar değil ise
hangi hesap olacak

lol de 60 level hesap ban atarmı

Üye
2 HİZMET YILI
Biz bırakalım Riot tespit etsin ama ancak ve ancak Riot bizzat tespit ettiği zaman ban yesek yine kâfi, çünkü Riot dediğimiz eleman, sevgilisinden ayrıldığı günden beri artık eşref vakitlerinde manzaraya karşı el yapımı ranch sosa sucuk ekmek banıp yiyor ve biz hiçbir zaman onun gibi bir damak tadına sahip olamayacağız. Biz şunun için uğraşmak istiyoruz aslında; madem ki bot hesap kullanıyoruz bot hesap olduğumuzu bariz belli etmeyelim, insanlar bu adam hesap satın almış oynuyor demesin. Aslında çabalamamız gereken hedefin bu olduğunu düşünüyorum. Yoksa Riot kırk elli yılda bir denetim yapma kararı alır da bir şekilde tespit edip banlarsa banlasın eyvallah ona yapacak bir şeyimiz yok, biz yapmamız gerekenleri yapalım gerisi Riotun insafına kalmış bir şey. Hani derler ya sınava çok çalıştım artık bu sınavımın notu hocamın insafına kalmış bir şey, o

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bot hesap her türlü ban yiyo 2020 den kalma botlar da dağ zor onlarda bile var çoğu site 2020 hesaplarına garanti sunuyo

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eski tarihli bottedlar satılıyor artık onların ban riski daha az öbür türlü her türlü ban yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam her zaman ban dalgası geleceğini söylüyorlar 2 3 yıldır sürekli unranked hesap alırız arkadaşlarla bu zamana kadar hiçbiri ban yemedi duruyor. Reportlanırsa belki incelemeye alınabilir.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben hep botted hesap kullanıyorum şimdiye kadar hiç ban yemedim 10. hesabım fallan

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
artık hiç bakılmıyor bu konuda raporlara direkt banlıyorlar yeni sistemden olayı ama yararlı

Üye
2 HİZMET YILI
5 6 tane bot hesap aldım hiçbiri ban yemedi daha ban yemen için ben bot hesabım diye bağırman lazım :D yoksa kimse dönüpte ban atmıyor

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
script acmak icin alınacaksa alınabilir bence ama main olarak kullanmaya uygun olduğunu sanmıyorum hemen ban yemeseniz bile 1 ay sonra ban yiyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben almıştım salak gibi direk dereceli atında göze battım anında banladılar sonra bi tane daha aldım onunla 3 maç falan normal oyun attım sonra dereceli attım hiçbişey olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Script kullananlar dışında bot hesap bence oyuncular açısından iyi bir şey 30 a kasmak ıstırap gibi zaten az Xp veriyor ama riota da bır şey dememek lazim ben olsam ben de yapardım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dediklerine çok katılmıyorum 60 70 level hesaplar da ban yedi isim değiştirsen de değiştirmesen de riot geçmişe yönelik hesaplara da ban attı
Benim hesaplarım daha ban yemedi umarım yemez

Script kullananlar dışında bot hesap bence oyuncular açısından iyi bir şey 30 a kasmak ıstırap gibi zaten az Xp veriyor ama riota da bır şey dememek lazim ben olsam ben de yapardım
Aga kötü bişeyse neden buradasın