lolde bozuk çarlar hakkında tartışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Samira ve katarina ikiside aniden maç kazandırabiliiyor skill setsleri çok güçlü.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
samira... oyunda geri düşsen bile toparlanma ihtimalin çok yüksek ve aşırı güçlü

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Samira geri düştüğü zaman en berbat şampiyonlardandır keza draven da öyle bu çarlar kill alarak güçlenebilir farm ile zor kasılırlar
ustam adc konusunda senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama ben şimdiye kadar samira oynadığım hiçbir maçı kaybetmedim hep taşıdım... bu benim tecrübem benim yorumum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence master yi çar kasılsın yeter düz vuruşları yetiyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ustam adc konusunda senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama ben şimdiye kadar samira oynadığım hiçbir maçı kaybetmedim hep taşıdım... bu benim tecrübem benim yorumum
Estağfurullah sadece bu çarlarda geri düşülünce oyuna geri dönmek zulüm onu anlatmaya çalıştım yoksa tabii ki güçlüler doğru söylüyorsun :winkwink:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Draven derim rahat tek atar assasins dalamaz kolay kolay ve farklı build opsiyonları var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaş aurelion sol nörflenmesine rağmen hala çok güçlü bu söylenecek kelime rework gerçekten çok etkili oldu.
Samira ve kataya zaten bişey diyemiyorum söylencecek kelime yok her el samira banlardım şimdi hangisini banlasam diye diye düşünüyorum shako da öyle oda beni deli ediyor.Helede otp bir oyuncu gelirse karşıya uğraş dur nerden çıkacak acaba nerden beklesem diye habire tetdirgin oluyorsun o yüzden işimiz zor:D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
loldekı tum karakterlerı nasıl aklınızda tutuyonuz ya
arkadaşım uzun yıllardır oynuyoruz bu oyunu hepsini a'dan z ye tüm skillerine kadar bilmezssen zaten oyun senin için çok zor olucaktır.Karşındaki heronun tüm özlliklerini bilmen gerekiyorki ona göre defans yapasın ona ögre hücüm yapasın bilmek zorundayız sende ögreneceksin eğer oynuyorsan bu oyunu.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...