bence en bozuklarından biri aurelion sol çok bozuk oldu yeni reworkden sonraEn Bozuk Çarları Hep Beraber Derleyelim Beyler !!
Samira geri düştüğü zaman en berbat şampiyonlardandır keza draven da öyle bu çarlar kill alarak güçlenebilir farm ile zor kasılırlarsamira... oyunda geri düşsen bile toparlanma ihtimalin çok yüksek ve aşırı güçlü
bencede bayağı abarttılarEn Bozuk Çarları Hep Beraber Derleyelim Beyler !!
Post automatically merged:
bence en bozuklarından biri aurelion sol çok bozuk oldu yeni reworkden sonra
ustam adc konusunda senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama ben şimdiye kadar samira oynadığım hiçbir maçı kaybetmedim hep taşıdım... bu benim tecrübem benim yorumumSamira geri düştüğü zaman en berbat şampiyonlardandır keza draven da öyle bu çarlar kill alarak güçlenebilir farm ile zor kasılırlar
Estağfurullah sadece bu çarlarda geri düşülünce oyuna geri dönmek zulüm onu anlatmaya çalıştım yoksa tabii ki güçlüler doğru söylüyorsunustam adc konusunda senin eline su dökebileceğimi sanmıyorum ama ben şimdiye kadar samira oynadığım hiçbir maçı kaybetmedim hep taşıdım... bu benim tecrübem benim yorumum
bencede çok değişik ve saçma bi rework oldu aşırı buff aldı çar ama illaki nerf gelir yakın zamandabencede bayağı abarttılar
kesinlikle 2 side aşırı late game çarları ama kasılamazlarsa çöpkatarina samira
loldekı tum karakterlerı nasıl aklınızda tutuyonuz yaEn Bozuk Çarları Hep Beraber Derleyelim Beyler !!
aatrox kasınca çok op oluyorEn Bozuk Çarları Hep Beraber Derleyelim Beyler !!
arkadaşım uzun yıllardır oynuyoruz bu oyunu hepsini a'dan z ye tüm skillerine kadar bilmezssen zaten oyun senin için çok zor olucaktır.Karşındaki heronun tüm özlliklerini bilmen gerekiyorki ona göre defans yapasın ona ögre hücüm yapasın bilmek zorundayız sende ögreneceksin eğer oynuyorsan bu oyunu.loldekı tum karakterlerı nasıl aklınızda tutuyonuz ya
İllaoi başka sorun var mıEn Bozuk Çarları Hep Beraber Derleyelim Beyler !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?