LoL'de bütün şampiyonları açan bir hile var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, hileler bölümünün ilk iki sayfasına baktım ancak böyle bişey bulamadım, acaba loldeki bütün şampiyonları açan, yani sahip olmadığımız şampiyonları da oynayabilmemizi sağlayan bir hile var mı acaba, teşekkürler.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar, hileler bölümünün ilk iki sayfasına baktım ancak böyle bişey bulamadım, acaba loldeki bütün şampiyonları açan, yani sahip olmadığımız şampiyonları da oynayabilmemizi sağlayan bir hile var mı acaba, teşekkürler.
maalesef yok

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eskiden aram boost diye bir hile vardı aram oynayarak boost açıp mavi öz kasıyorduk hala var mı bilmiyorum biraz araştırırsan bulabilirsin bence-

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yok belki xp farmer kullanarak mavi öz kasabilirsin ama.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öyle bir hile yok ama geçenlerde yaşadığım bir bug ı anlatayım size, hesapta 5200 civarı mavi özüm var support a bir champ alayım mağazadan dedim. Nautilus aldım 4800 mavi öz tam alış sırasında bir hata oldu şampiyon alınamadı falan mavi öz eksilmedi, koleksiyona bir baktım Nautilus gelmiş çantada, mağazayı kontrol ettim alındığı için satın alamıyorum bir daha. Neyse lan dedim 5200 mavi öz duruyorsa eğer gerçekten hala birşeyler alabilir miyim deneyeyim, girdim Braum alıyorum yine aynı hata baktım yine koleksiyona eklenmiş çar ve satın alamıyorum artık mavi öz de duruyo yine, Allah'ın hakkı üçtür dedim Nami'ye tıkladım bu sefer 4800 eksildi Nami de çantaya eklendi, toplam 14400 mavi özlük şampiyonları 4800'e mâl etmiştim.
(Bu da böyle bir anımdır, paylaşmak istedim.) :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maalesef yok.

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
var ama 1-2 maça hatta antremanda ban yiyorsun ve forumda başka script ismi vermek yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...