Merhabalar, hileler bölümünün ilk iki sayfasına baktım ancak böyle bişey bulamadım, acaba loldeki bütün şampiyonları açan, yani sahip olmadığımız şampiyonları da oynayabilmemizi sağlayan bir hile var mı acaba, teşekkürler.
Merhabalar, hileler bölümünün ilk iki sayfasına baktım ancak böyle bişey bulamadım, acaba loldeki bütün şampiyonları açan, yani sahip olmadığımız şampiyonları da oynayabilmemizi sağlayan bir hile var mı acaba, teşekkürler.
Öyle bir hile yok ama geçenlerde yaşadığım bir bug ı anlatayım size, hesapta 5200 civarı mavi özüm var support a bir champ alayım mağazadan dedim. Nautilus aldım 4800 mavi öz tam alış sırasında bir hata oldu şampiyon alınamadı falan mavi öz eksilmedi, koleksiyona bir baktım Nautilus gelmiş çantada, mağazayı kontrol ettim alındığı için satın alamıyorum bir daha. Neyse lan dedim 5200 mavi öz duruyorsa eğer gerçekten hala birşeyler alabilir miyim deneyeyim, girdim Braum alıyorum yine aynı hata baktım yine koleksiyona eklenmiş çar ve satın alamıyorum artık mavi öz de duruyo yine, Allah'ın hakkı üçtür dedim Nami'ye tıkladım bu sefer 4800 eksildi Nami de çantaya eklendi, toplam 14400 mavi özlük şampiyonları 4800'e mâl etmiştim.
(Bu da böyle bir anımdır, paylaşmak istedim.)