Çözüldü Lolde cheat engine açmak hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lolde cheat engine açmanın bir yolu var mı arkadaşlar varsa söyleyebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
cheat engine offline oyunlarda kullanılır online oyunalrda değiştirirse sadece yazıyı değiştirir yani cheat engine lolde bir işe yaramaz bu sitede bulunan lol hilelerini deneyebilirsin
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
cheat engine offline oyunlarda kullanılır online oyunalrda değiştirirse sadece yazıyı değiştirir yani cheat engine lolde bir işe yaramaz bu sitede bulunan lol hilelerini deneyebilirsin

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
Cheat engine bi işe yaramaz online oyunlarda veri akışı anlık oldugu için kullanamazsın fakat script kullanabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir oyunun varsayılan kodlarını değiştirmek için hile motoru, böylece çevrimdışı oyunlarda daha iyi işlevselliğe sahip

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Var Eğer 20 Dakika Ban Yediysen Süre Hızlndırmayı Açabilirsin Ban Yeme Riskin Yok Lolde Yapılmış Bir Bug Bu Ben Kullanıorum

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkes online oyunlarda çalışmaz yazmışta çalışıyor bu arada uzun süre online oyunlarda cheat enginie ile hileler yaptım :) ama lol üzerinde çok fazla etkisi olucağını sanmam değişitiriceğin pek fazla birşey bulamazsın

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka Cheat Engineyi Boşver zaten riotun Kendi Programı var lol indirirken onuda indiriyor pcye cheats enginemsi şeyleri otomatik kaldırıp banlıyor söyleyeyimde

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Lol'de çalışmaz. Çalışsa bile oyuna pek etki edebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...