LoL'de çok toksik birisi ne yapmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sezon 7'den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok. Her oyun küfür ediyorum, çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklaşık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum, o da ban yiyor. Takdir seviyemi hiç 2 levelin üstünde görmedim, sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 Mart'ta 5 günlük chat ban yedim ama hâlâ açılmadı çünkü ardından 4-5 tane daha yedim. 9 Mart'ta açılacak yazıyor. En sonunki yani 5 tane banım var şu an bir hesapta :D Neyse, neler yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka direkt herkesi susturup oyununa odaklan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyuna başlamadan herkesi sustururarak başlayabilirisin sonrası sana kalmış

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle oyunlarda sohbet kullanmayı kesmelisi bu sana büyük bir artı katacaktır iletişimini oyunun sana vermiş olduğu yöntemlerle kullan ss atmalısın konuşmana gerek yok o yüzden bu şekilde başlamalısın en son çare mute atacaksın ben mute atamamcılardansan bu işi çözemezsin haberin olsun

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesapta :D Neyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
kaybetmeyi kabullenemiyorsun değil mi?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
chat yapmayı bırak ve oyununa odaklan en sinir olduğum oyuncu tipine sahipsin belki bu sayede başkalarının da oyununu zehir etmezsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyun bunu yenemeyen kullanıcılara çözüm getirdi chati kapatabilirsin veya chati görürsün ama senin mesajlarını görmezler gibi bunları kullan, bisüre sonra toksik olmamanın yararlarını görmeye başlayacaksın.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
all mute yap ne sen bişi yaz nede onlar bişi yazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ardarda hiçbirzaman maç oynama molalar ver hava al

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendine mute atabilme gelmişti yanlış hatırlamıyorsam

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lol ü bırak bence bu oyun herkesi toxic eder

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka ben de senin gibiydim. uzun bi ara saldım lolu ondan sonra tekrar başladım çıtırdan gene var da eskiye göre baya salmışım sen de bi ara ver istersen başka oyunlara yönel tekrar bi dön bakalım sende de işe yarayacak mı

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sezon 7 den beri LoL oynuyorum ve doğru düzgün bir tane hesabım yok her oyun küfür ediyorum çok çabuk tilt oluyorum. Mailimde dünya kadar hesap var ve yaklasık 30 tane perma banlı hesabım var. Yeni hesap kasıyorum o da ban yiyor. Takdir seviyime hiç 2 levelin üstünde görmedim sürekli kilitli. Yeni hesabımda 13 martta 5 günlük chat ban yedim ama hala açılmadı çünkü ardından 4 - 5 tane daha yedim 9 martta acılcak yazıyor en sonunki yani 5 tane banım var suan bir hesapta :D Neyse neler yapabilirim yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Arayüze gir sohbet büyüklüğünü 0 ' a çek. Bende miyop var sohbet büyüklüğünü 0 a çekince sohbette ne yazılmış görmüyorum bile.
Takımında senin gibi toxic olanları hemen susturki :D onların yazdıklarını görüp daha da hiddetlenme diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kuzen inadına devam toxiclik kazanacak. En toxic olan kazansın hesssaabıı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...