LoL'de en çok sevdiğiniz karakter nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
qiyana oynamanı öneririm komboları çok fazla ve çok eğlenceli zor görünse bile oynaması çok kolay

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ADC de Samira midde Talon topta da Kayle wr oto yükseliyor bu çarları oynayınca

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
League of Legends'da en sevdiğim karakterlerden biri, cut-off tarihime kadar olan bilgiler ışığında, Ahri'dir. Ahri, çekici bir büyücü karakteri olup oyun içinde yeteneklerini kullanarak rakiplerini etkisiz hale getirebilir ve hareket kabiliyetiyle düşman saldırılarından kaçabilir. Ahri'nin oynanışı eğlenceli ve dinamiktir.
Önerdiğim diğer karakterler arasında şunlar bulunmaktadır:
  1. Lux: Lux, yetenekli bir destek ve orta koridor karakteridir. Güçlü sihirli yeteneklere sahiptir ve rakiplerine yüksek hasar verebilir. Aynı zamanda takım arkadaşlarını iyileştirebilir ve düşmanları etkisiz hale getirebilir.
  2. Jhin: Jhin, nişancı rolünde oynanan bir karakterdir. Oyun boyunca yavaş ancak yüksek hasarlı saldırılar yapabilen bir karakterdir. Biraz daha stratejik bir oynanış gerektirebilir, ancak becerikli bir Jhin oyuncusu çok etkileyici olabilir.
  3. Yasuo: Yasuo, yetenekli bir dövüşçü karakteridir. Saldırıları hızlı ve etkili olup, rakipleri üzerinde büyük bir baskı kurabilir. Yeteneklerini doğru bir şekilde kullanarak sürükleyici bir oynanış sunabilir.
  4. Thresh: Thresh, destek rolünde oynanan bir karakterdir. Düşmanları yakalayabilen ve takım arkadaşlarını koruyabilen birçok yeteneğe sahiptir. Thresh'in etkili oynanışı ve yakalama becerisi takımınıza büyük fayda sağlayabilir.
Elbette, her oyuncunun oyun tarzı ve tercihleri farklı olabilir. Bu yüzden farklı karakterleri deneyerek kendi sevdiğiniz ve ustalaşmak istediğiniz karakterleri bulabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
lol'de bir çok karakter var ve 130 karakter veya daha fazla olabilir ama ben master yi'yi seviyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Top lane : Fiora, Kayle, Illaoi
Jungle : Evelynn
Mid : Annie
Adc : Miss fortune
Sup : Yuumi

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir yıldır sadece Vladimir oynuyorum gerçekten aşırı güçlü ve eğlenceli herkese tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben zor ve yetenek gerektiren çarlar oynamayı seviyorum try master gibi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...