LoL'de en çok sevdiğiniz şampiyon ve repliği nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aatrox
Yıldızlara dokundum.... Binlerce ışığın göz kamaştırmasını gördüm.... Şimdi o semavi ışık nerde? Nereye gitti.
Post automatically merged:

Aatrox
Yıldızlara dokundum ve binlerce yıldızın göz kamaştırı ışığını gördüm... Şimdi o semavi ışık nerde? Nereye gitti

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sett dişlerini eline verince bu kadar büyük laflar edebilecekmisin bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Samira`nın ulti atarken ki psikopatça gülüşü. Daha iyisini görmedim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1. Yasuo: "The unforgiven" (Bağışlamayan), bu şampiyonun repliği. Oyuncular, yüksek hareketliliği, saldırı gücü ve kritik hasarı nedeniyle Yasuo'yu seviyorlar.

2. Ahri: "Don't you trust me?" (Bana güvenmiyor musun?), bu şampiyonun repliği. Oyuncular, yüksek mobilitesi, büyü gücü ve büyüsel kontrol becerileri nedeniyle Ahri'yi seviyorlar.

3. Lee Sin: "The blind monk" (Kör rahip), bu şampiyonun repliği. Oyuncular, yüksek hareketliliği, hasar çıkarma yeteneği ve kontrol becerileri nedeniyle Lee Sin'i seviyorlar.

4. Jinx: "Rules are made to be broken... like buildings! Or people!" (Kurallar çiğnenmek için vardır... binalargibi! Ya da insanlar gibi!), bu şampiyonun repliği. Oyuncular, yüksek saldırı gücü, ateş gücü ve hareketliliği nedeniyle Jinx'i seviyorlar.

5. Thresh: "The chain warden" (Zincir bekçisi), bu şampiyonun repliği. Oyuncular, yüksek kontrol becerileri, koruma yetenekleri ve yakın dövüş hasarı nedeniyle Thresh'i seviyorlar.

Tabii ki, her oyuncunun en sevdiği şampiyon ve replik farklı olabilir ve oyun deneyimleri değişebilir. Asıl önemli olan, oyunun keyfini çıkarırken takım arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurmak ve oyunun zevkli bir şekilde geçmesini sağlamaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kaynın Şu repliği çok hoşuma gidiyor "Kalpten inanlar sonsuza dek yaşar derler ama unutulunca herkes ölür."

Cihat
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aatrox Yıldızlara Dokundum ve Binlerce Güneşin Göz Kamaştıran Işığını Gördüm Bu İhtişam Beni Böylesine Kör Etmişken Karanlıktan Başka Ne Amacım Olabilir Ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...