LoL'de en saçma hero nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teemo gibi boş beleş bir çar görmedim mantar yerşleştir kill al kör et kill al full free çar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Net sett derim. (warmog çekmiş bir setten kafama 1.5k true damage yiyip geldim.)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Samira, çok saçma komboları var. Adc olması gerekirken karakter dövüşçü bildiğin. Önüne gelene tek atıyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Abi yuumi ya sanki lolde kızlar için yapılmış ve saçma güçlü çar. Yuumi alıp yemek yiyebilirsin film izleyebilirsin arada bi skill at denk :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kişiden kişiye değişir ama benim için teemo ve ap shaco jungle ne zaman oyunuma bu iki karakterden biri gelse kaybediyoruz

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sayılanların hiç biri yeni cıkan hero kadar sacma değil keşke iptal edilse

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aurelion sol çok boş bi karakter bence ama seveni vardır illa ki

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yeni çıkan tüm şampiyonların ilk 2 haftası saçma oluyor onun dışında gwen, samira, darius falan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reworktan sonra ilk hafta mordekaiser çok saçmaydı hatta direkt nerf getirmişlerdi

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Her heronun bir mantığı vardır. Silinmesi gereken bir hero oldugunu düsünmüyorum.
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum tamamen mantığa yönelik bir oyun değil dengelemeler hiç bir zaman dengeli olmadı yasuo 12 levelken üstüne üstlük ağır yarası varken warwickin 9 level olup onu kesmesinin mantıklı bir açıklaması yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum tamamen mantığa yönelik bir oyun değil dengelemeler hiç bir zaman dengeli olmadı yasuo 12 levelken üstüne üstlük ağır yarası varken warwickin 9 level olup onu kesmesinin mantıklı bir açıklaması yok
katılıyorum oyunda bir denge yok tamamen yetenek seti farkı diye bir olay var. Misal ad bir yasuo ile troll ad braum (rünlerinde de keskin sağanak var) braum alıyor. Ki braum destek herosu ancak oyunda öyle bir şey var ki destek herosuna ad alırsanız çoğu suikastçiden dövüşçüden daha çok vuruyor. Oyunda saçma sapan bir dengeleme var. Shaconun sürekli görünmez olması gibi. Leonanın sürekli stun atması gibi vs vs. Stun denilen olay çok önemli bir şey ancak her şampiyon neredeyse hepsi stun atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok fazla saçma çar var. Yasuo, Teemo, Samira, Nasus, Morde bunlar başlıca sevmediklerim hah birde Kai'sa NEFFFRET EDİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...