hepsi birbirinden güzel ama bu renata biraz saçma geliyor bana birde samira samira silinse iyi olurduSizce oyunun en saçma heroları hangileri ve silinmesi gerektiğini düşündüğünüz herolar?
Evet samira kaldırılsa iyi olurdu latede tek r ye 5 Saniyede fight bitiyor,hepsi birbirinden güzel ama bu renata biraz saçma geliyor bana birde samira samira silinse iyi olurdu
katılıyorumshaco kesinlikle.
Shaco diye düşünüyorum çok gıcıkkkkkı.Sizce oyunun en saçma heroları hangileri ve silinmesi gerektiğini düşündüğünüz herolar?
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum tamamen mantığa yönelik bir oyun değil dengelemeler hiç bir zaman dengeli olmadı yasuo 12 levelken üstüne üstlük ağır yarası varken warwickin 9 level olup onu kesmesinin mantıklı bir açıklaması yokHer heronun bir mantığı vardır. Silinmesi gereken bir hero oldugunu düsünmüyorum.
katılıyorum oyunda bir denge yok tamamen yetenek seti farkı diye bir olay var. Misal ad bir yasuo ile troll ad braum (rünlerinde de keskin sağanak var) braum alıyor. Ki braum destek herosu ancak oyunda öyle bir şey var ki destek herosuna ad alırsanız çoğu suikastçiden dövüşçüden daha çok vuruyor. Oyunda saçma sapan bir dengeleme var. Shaconun sürekli görünmez olması gibi. Leonanın sürekli stun atması gibi vs vs. Stun denilen olay çok önemli bir şey ancak her şampiyon neredeyse hepsi stun atıyor.Saygı duyuyorum ama katılmıyorum tamamen mantığa yönelik bir oyun değil dengelemeler hiç bir zaman dengeli olmadı yasuo 12 levelken üstüne üstlük ağır yarası varken warwickin 9 level olup onu kesmesinin mantıklı bir açıklaması yok
Master'a karşı oynamayı bilirsen pekte sorun yaratmazsamira master
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?