injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
LoL'de bu zamana kadar çıkmış, en sevdiğiniz mod hangisidir? Benim cehennem botları, harika moddu.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yıldız muhafızı modu da vardı sanırım yıldızlı bir şeydi yukarı doğru bir yol gidiyordu skilleri docluyordun falan onu da sevmiştim benCehennem botları da en sevdiğim bir de şey vardı yükseliş modu vardı xerath'ın olduğu herkes bilmez onu da
Harbiden bu da iyiydi. Kimse oynamıyordu arkadaşlarımdan ben genelde burda oynuyordumUğursuz Koruluk gittiğinden beri hayatımda hiçbirşey yolunda gitmedi...
Uğursuz korulukla zamanında master taric yaparak challenger olurduk seri rank kasmak için vardı orasıHarbiden bu da iyiydi. Kimse oynamıyordu arkadaşlarımdan ben genelde burda oynuyordum
Şu Urf'u bi ben sevemedim heralde ya, bayıyor beniURF. Özellikle scriptle oynamak çok eğlenceli oluyor![]()
Uğursuz korulukla zamanında master taric yaparak challenger olurduk seri rank kasmak için vardı orası
Şu Urf'u bi ben sevemedim heralde ya, bayıyor beni
Çok fazla sevmiyordum genelde sv ve aramdan baydığım zaman oynuyordum ama gittikten sonra anladım ne kadar sevdiğimi
urf oynarken ciddiye almazsan sadece eğlenmeye odaklanırsan çok sarıyor mesela ben en son geldiğinde full trundle alıp kuleye vuruyodum karşıdakilerin çıldırması hoşuma gidiyordu
Harbiden yükselişte iyiydiyükseliş ve urf aglicam simdi su mod her aklıma geldiginde moralim düşüyo