Onaylı Üye
LoL’de flaglenme var mı birkaç konu da gördüm de. Varsa bile kaç bandan sonra flagleniriz bilen var mı? Main hesaba bir şey olur mu? Hiç o hesaba injectlemedim.
2 gün içinde windsharptan 3 hesap banlattım. Hesap dayanmıyor diye öbür gün onaylı üye olup lbreborn kullanmaya başladım. 4. hesabımı 2 aydır aktif olarak kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hile kullandığımız için elbet bir gün ban yeme ihtimalimiz var, ana hesabınız önemliyse hiç onda kullanmayın.LoL’de flaglenme var mı birkaç konu da gördüm de. Varsa bile kaç bandan sonra flagleniriz bilen var mı? Main hesaba bir şey olur mu? Hiç o hesaba injectlemedim.
Yok ana hesapta kullanmıyorum ama başka konularda bazıları cihaz banı yediğini söylüyor bundan biraz tedirgin oldum fake mi gerçek mi bilmiyorum.2 gün içinde windsharptan 3 hesap banlattım. Hesap dayanmıyor diye öbür gün onaylı üye olup lbreborn kullanmaya başladım. 4. hesabımı 2 aydır aktif olarak kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hile kullandığımız için elbet bir gün ban yeme ihtimalimiz var, ana hesabınız önemliyse hiç onda kullanmayın.