Maalesef yaza düğünüm var sistemi güncelleyemiyorumHayır nerden yapılıyor tam olarak
Arkadaşın burada vermiş olduğu bilgi doğrudur, ben bu ayarı kullanmadan önce çok fazla FPS drop yiyordum oyunu en düşük ayarlarda oynuyordum fakat bu DX9 modunu açtıktan sonra çok fazla FPS farkettirdi, oyunu artık orta ayarlarda çok rahat oynuyordum, gerçekten buda işe yaramadıysa bilemiyorum.
Abi anlamadığım nokta ilk 15 20 dakika 160 180 oynuyorum sonra ufak bi kasma ardından 90a düşüyorherkes sistem gerçekten kötü yazmışta açtığı oyun gta5 değil lol , dostum formatla pc i güzelce baştan kurulumunu yap öyle bir bak en iyi yol bu
o zaman diger arkadaslarında dedigi gibi kasayı aç önce güzelce kompresörle tozu at işlemcinin macununu yenile ekran kartının fanı dönüyor mu onuda kontrol etAbi anlamadığım nokta ilk 15 20 dakika 160 180 oynuyorum sonra ufak bi kasma ardından 90a düşüyor
Tamamdır kontrol edeceğim teşekkürlero zaman diger arkadaslarında dedigi gibi kasayı aç önce güzelce kompresörle tozu at işlemcinin macununu yenile ekran kartının fanı dönüyor mu onuda kontrol et
Evet düşük sistemli bilgisayarlarda ilaç gibi bir çözüm oluyor kankam işe yaramasına sevindim keşke bunlara gerek kalmasa da herkes yüksek fps ile oynasaArkadaşın burada vermiş olduğu bilgi doğrudur, ben bu ayarı kullanmadan önce çok fazla FPS drop yiyordum oyunu en düşük ayarlarda oynuyordum fakat bu DX9 modunu açtıktan sonra çok fazla FPS farkettirdi, oyunu artık orta ayarlarda çok rahat oynuyordum, gerçekten buda işe yaramadıysa bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?