Çözüldü LoL'de FPS 75-90 civarına düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hilesiz LoL oynarken acayip FPS sıkıntısı yaşıyorum. İlk oyuna başladığımda 180-190 FPS, sonra bir anda oyun kasıyor ve 75-90 FPS arasına düşüyor. i5 3. nesil işlemci, 8GB RAM, RX550 ekran kartı var. Sorunun sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Maalesef yaza düğünüm var sistemi güncelleyemiyorum :) Hayır nerden yapılıyor tam olarak
1675541519858.png
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kasmaktan kasıt FPS düşükse ekran kartı ile alakalı bir durum. Yok FPS normal, oyun anlamsız donuyor ise SSD de sorun olabilir. SSD de sorun yoksa internet ile alakalı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
termal macun yenilersen sorun çözülebilir diye düşünüyorum çünkü 160 fpsi bir süreliğine de olsa görüyorsun muhtemelen bilgisayarın ısındığı için böyle bir sorunla karşılaşıyorsun

Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu Sorun; İşlemcin/Ekran Kartın Fazla Isındığından Oluyor. Termal Macun Değiş. Temiz Bi Formatı Patlat. Yapabiliyorsan Yeni Bir SSD Al. Bitti Bu Kadar. Sistemi En Ucuz Maliyetle Hızlandırdın. İyi Geceler...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkes sistem gerçekten kötü yazmışta açtığı oyun gta5 değil lol , dostum formatla pc i güzelce baştan kurulumunu yap öyle bir bak en iyi yol bu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşın burada vermiş olduğu bilgi doğrudur, ben bu ayarı kullanmadan önce çok fazla FPS drop yiyordum oyunu en düşük ayarlarda oynuyordum fakat bu DX9 modunu açtıktan sonra çok fazla FPS farkettirdi, oyunu artık orta ayarlarda çok rahat oynuyordum, gerçekten buda işe yaramadıysa bilemiyorum.
Evet düşük sistemli bilgisayarlarda ilaç gibi bir çözüm oluyor kankam işe yaramasına sevindim keşke bunlara gerek kalmasa da herkes yüksek fps ile oynasa

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ncelikle sistemin laptop ise şarjda ynamalıksın ve pil kullanımını yüksek performans ayarlamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...