Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fps iniz ciddi manada düşükse çok bi fayda olmaz ama fps artar birazda olsa yani (sistem çok eski ise) ama sistem eski deilde düşük fps alıyorsanız bu ayarlar ciddi manada yükseltebilir.
Yapmadıysanız Nvidia kullanıcıları denetim masasından performans kalite çizgisini performans a çekip oradaki alt ayarlardan da görüntü keskinleştirmeyi fulleyebilirsiniz + windows da sekmeler sizde bir mini animasyon ile açılıyor fix şekilde , onu da ayarlardan kapatırsanız birkaç fps oynar diye düşünüyorum + hizmetler tabiki full+full devre dışı olacak .D masaüstü de tertemiz oldu mu +20 fps
lol ayarlarını öncelikle low yani düşükte oynarsın ve oyun çözünürlüğünü düşürmen yeterli olur yine olmuyor lol ayarlarından dx9 aktif et sanırım buydu
knk pc nin oyun modunu aç dahasonra windows search ı kapat arama çubuğunu arkaplanda çok çalışıyo pc ni en iyi performans modunda kullan ama tavsiyem internetten nihai performans ı indirip uygulaman arka plan ı siyah renk yap masa üstündeki herşeyi tek 1 klasör e topla çok tavsiye etmiyorum ama overclock yap en yüksek ayarda yapma ömrü biter %30 ve ye %20 daha fazla arttır fps ini 50 60 arttırır bunlar ben 30 fps alıyodum şuan 80 le 89 arası