LoL’de FPS drop sorununu nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 yıl oldu ilk aldığım zamanlar lol'de +200 fps alıyordum hiçbir drop vs yoktu. Oyunu 6 ay bıraktıktan sonra geri oynamak istedim fakat oyunum 75 fps oynadığımı farkettim (FPS Sabit Değil.) arada oyunum 100 fps çıkıyor fakat bu sefer acayip drop oluyor. alt tab attıktan sonra tekrar 75 fps düşüyor ve akıcı oynuyorum bunun çözümü lazım bilen arkadaşları bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
10 yıllık pc lolde 90 100 fps alırken format attım birşey yaptım artık 5 10 fps droplarla oynuyorum şuan o sorunu lol deki tüm ayarları düşürüp driverları güncelleyip ayar çektikten sonra hialgoboost indirdim açtım 70 100 fps alıyorum şuan ama sadece lol deyil pc direk yavaşladı youtube falan donuyour linkleri tıklanmıyor pc acayip kötü oldu

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sonuç olarak oyuna güncelleme geliyor yeni şeyler deneniyor bir çok oyunda bende yaşadım eskiden bir oyunda pc kötü iken 100 fps alıyorsan bir kaç ay sonra aynı ayarlar ile 30 40 fps alıyordum o oyuna bağlı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Windowsum güncel değilken benim de FPS'im düşüyordu eğer windowsun güncel değilse bi güncelle öyle dene kanka ^^

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
oyuna yeni güncellemeler geldikçe oyun dahada gelişiyor grafikler olsun vs. ama Bilgisayarını zorlayan ne varsa kapat arkada çalışan uygulamalı kapat gereksiz C Veyada D diskinde dosyaları sil bilgisayarı uygulamalar yavaşlatır haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sadece Lol'de Yaşıyorum Sorunu Valo, Gta5, ark gibi ağır oyunlarda bu kadar düşük oynamıyorum

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kanka LoL de arkadaşım pc sini yeni almasına rağmen droplar yedi sezon aralarında. istersen ayarlarını bi tık kısıp fps ini belli bir düzeye kilitle. öyle yaparsan belki hem fps dropların hallolur hem de ayarları kıstığın için çok düşük fps almazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...