lolde gold plat ve diaları içeri alabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba ben normalde plat 1 oyuncusuydum lolde ban yedikten sonra kardeşimin hsabna geçtim fakat gold elodan zorla çıkar hale geldim kötü insanlar flmaer toxicler troller hepsi ayrı ayrı düşmüyor yakamızdan herneyse şuan gold 1 e çıkıcam seri maçlarım 3 maçın 2sini kazanmam lazım gold 1 olmaam için gold 1 oluncada plata rushlaycağım acaba benimle girmek isteyen var mı ? sağlam olsun yeri gelince o taşısın yeri gelince ben taşıyım yeterli. discord var vs herşey var yaş 19 full aktifim saat farketmez adc hariç her laneye son derecede hakimimdir (DERECELİ ESNEK ATIYORUM GOLD2 SERİLERDE) (TEK ÇİFT GOLD 3)

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bende şuan esnek kasıyorum. Esnekte Gold 4 üm birlikte girebiliriz ama taşıma garantisi veremem.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka normalde master elo oyuncusuyum elimde master dia plat gold silver her elodan car var smurf olarak ekle istersen arada bi gelirim adc oyuncusuyum bi kac mac tasırım
Bia Sensei istek attıgın zaman soyle cara surekli girmiyorum goremem elosu plat 3 civarı

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka normalde master elo oyuncusuyum elimde master dia plat gold silver her elodan car var smurf olarak ekle istersen arada bi gelirim adc oyuncusuyum bi kac mac tasırım
Bia Sensei istek attıgın zaman soyle cara surekli girmiyorum goremem elosu plat 3 civarı
attım hocam nickim: BEN ANIL

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Biraz geç kaldım galiba ama esnekte gold2 100lpydim sanırım en son. Nick : istemiyorum ben
Ekleyebilirsin eğer çok geç değilse. s7 s8 s9 dia1 e kadar çıkmışlığım var. Çok kasmadan keyfine oynamayı seçtim son zamanlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...