Kesinlikle değer. Az önce kudurup sildim kahrolası oyunu. Dereceli de yerleştirme esnasında, oynadığım ilk 10 oyunu s+ alarak bitirdim. Verdiği şey demir 1 oldu. Bronz 1'e kadar yükseldim, son aylarda ise kaybettiğim hiçbir maç benim hatam yüzümden değildi. Asla kendi hatam yüzünden geri düşmedim, takıma gelen jglar zerre oynamayı bilmiyor. Çoğu sadece bir koridora odaklanıyor ve asla sorumluluk almıyor. Zaten genel bi kural haline geldi artık. En cahil, troll, yobaz, kolsuz kim varsa asla karşı takımda olmaz. İstisnasız son oynadığım 100 oyunda en sikkolar bize geldi. Ulan demir verdin madem bana giriyorum maça karşıdaki herkes altın amk. Sup olurum adc batırır feedler. Topta oynarım asla ormancım gelmez yanıma. Mide geçerim karşı jg midden çıkmaz bizimki ormanda 31 çeker. Artık çıldırma noktasına geldim. Başkalarının hatası değil avelliği yüzünden geri düşüyorum. Son 1 aydır script düşünüyorum daha kullanmadım hiç. İşin zorlayan kısmı etik olmamasıydı, bu durduruyordu beni. Artık eminim ki script kullanmak oyunu dengelemektir. Çünkü oyunda eşleştirme sistemi yarak gibi afedersiniz. Bir oyuncu orman mı oynuyor kardeşim, oynadığı oyunlardaki istatistiklerine bakarsınız ona göre sıraya girdiğinde karşısına denk bir jg getirirsiniz. Adam supta berbat mı ona göre karşısına denk bir sup getirirsiniz. Karşı takım full bilgi akıyo, pcden çıkıp götüme girecek bilgileri, bizimkiler daha minyona son vuruş yapamıyor. Madem şu amına kodumun oyununda, sövenleri raporlamamızı istiyorsunuz o zaman kelime filtresi ekleyin oyuna. Bi tane aveli oturtun pcye verin eline 5k, 3 saat boyunca edilebilecek her küfrü filtreye eklesin. Script kullandığında oyunun sana verdiği sikko takımla, karşıdaki ilahlara karşı dengeli bir karşılaşma geçirirsin