LoL'de hile açmaya değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
lolde hilesiz çıkabilceğin elo dia veya emerald sornasında zaten durmadan script geliyor sana önerim oyun bilgin iyi değilse geliştir sadece sc kullanarak rank atlayamazsın oyun bilgisi de lazım hiç script kullanmadım ama oyun bilgisi olmadan script kullanılmayacağını herkes bilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yeterince oynadıktan sonra sıkıyo kanka yeni şeyler arıyon ben öyle başlamıştım :D sc ye

türk uzakyol gemi kaptanı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kesinlikle değmez, tamamen sahte bir hissiyat, sürekli banlar bir süre sonra oyundan soğutacaktır seni. ayrıca etiket belki challanger yazacak ama arkadaşlarınla landa bir oyun atmaya çekineceksin

Üye
2 HİZMET YILI
Kesinlikle değer. Az önce kudurup sildim kahrolası oyunu. Dereceli de yerleştirme esnasında, oynadığım ilk 10 oyunu s+ alarak bitirdim. Verdiği şey demir 1 oldu. Bronz 1'e kadar yükseldim, son aylarda ise kaybettiğim hiçbir maç benim hatam yüzümden değildi. Asla kendi hatam yüzünden geri düşmedim, takıma gelen jglar zerre oynamayı bilmiyor. Çoğu sadece bir koridora odaklanıyor ve asla sorumluluk almıyor. Zaten genel bi kural haline geldi artık. En cahil, troll, yobaz, kolsuz kim varsa asla karşı takımda olmaz. İstisnasız son oynadığım 100 oyunda en sikkolar bize geldi. Ulan demir verdin madem bana giriyorum maça karşıdaki herkes altın amk. Sup olurum adc batırır feedler. Topta oynarım asla ormancım gelmez yanıma. Mide geçerim karşı jg midden çıkmaz bizimki ormanda 31 çeker. Artık çıldırma noktasına geldim. Başkalarının hatası değil avelliği yüzünden geri düşüyorum. Son 1 aydır script düşünüyorum daha kullanmadım hiç. İşin zorlayan kısmı etik olmamasıydı, bu durduruyordu beni. Artık eminim ki script kullanmak oyunu dengelemektir. Çünkü oyunda eşleştirme sistemi yarak gibi afedersiniz. Bir oyuncu orman mı oynuyor kardeşim, oynadığı oyunlardaki istatistiklerine bakarsınız ona göre sıraya girdiğinde karşısına denk bir jg getirirsiniz. Adam supta berbat mı ona göre karşısına denk bir sup getirirsiniz. Karşı takım full bilgi akıyo, pcden çıkıp götüme girecek bilgileri, bizimkiler daha minyona son vuruş yapamıyor. Madem şu amına kodumun oyununda, sövenleri raporlamamızı istiyorsunuz o zaman kelime filtresi ekleyin oyuna. Bi tane aveli oturtun pcye verin eline 5k, 3 saat boyunca edilebilecek her küfrü filtreye eklesin. Script kullandığında oyunun sana verdiği sikko takımla, karşıdaki ilahlara karşı dengeli bir karşılaşma geçirirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok eğlenceli dostum tüm çevrenede tavsiye edebilirsin :D

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Her türlü değer oyun zaten bitik

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ana hesaptan açmaya değmez ama yan hesapdan hızlı lig kasmak istiyosan iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zaten tr sunucusunun çoğu hile kullanıyor eğlenmek için sen de kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Benim gözümde artık LoL çok kıymetsiz bir hal aldı gerek oyundaki dengesizlikler gerek oyuncular yüzünden bu yüzden değer diyip açıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
değer kardeşim şu zamanda hilesiz kimse yok hak etmeyen adamlar hak etmedikleri yerdeler o yüzden değer

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
önceden hiç uğraşmazdım ama herkeste sc oldugu için artık rank kasmak zorlaştı o yuzden bende kullancam çaktırmadan

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Uzun vadede değmez, kısa vadede kesinlikle değer zaten çok oyuna girmeyen biriysen çok koymaz

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hile başlarda eğlendiriyor tabi özellikle seri bi şekilde rank atlarken ama sonrasında pek bir olayı kalmıyor normal oynamak daha eğlencelidir

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka oyundan zevk aldıysan artık bir lig kasma gibi şeylere takmıyorsan al oyna kendin eğlenirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...