Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Script evet zevk veriyor alışınca artık normal oynayamıyorsun zaten TR de oynuyorsan herkes script olduğu için bir saatten sonra sende SC ye yöneliyorsun.
kanka ben bugüne kadar hep scriptsiz oynadım scriptleri de kınıyordum bi arkadaştan izledim bence bi yan hesap alıp öyle eğlencesine oyna main hesabında normal oynamaya devam et ne olur ne olmaz ranked falan kasmaya scriptle girmenin hesabı satmayacaksan anlamı yok bence
Yani güzel, ben fazla zevk almıyorum. Oyunu o kadar kolaylaştırıyor ki kolay bir şeyden zevk almayı sevmediğim için kullanmayı bıraktım, benimde az çok yönlendireceğim hileleri severim, bunda space basman yetiyor, sorunun cevabı evet kesinlikle lig atlamak için değiyor, eğlence kısmının da göreceli olduğunu düşünüyorum.
eğer oynadığın server tr serveriyse değer çünkü hem feedlerler hem söverler takım oyunu diye bişe yoktur bide karşıda çok laf atan oluyo öyle olunca açası geliyo insanın