Lolde hile kullanıp da lig kasabilen varmı bu vanguard geldikten sonra

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
meraktan sordum kasabilen varsa da hangi hile sanırım bütün hileler banlanıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayır hepsi banlanmıyor kasan tanıdıklarım var ve ben de birkaç kez kastım sıkıntıdan zamanında şu an oynamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hayır hepsi banlanmıyor kasan tanıdıklarım var ve ben de birkaç kez kastım sıkıntıdan zamanında şu an oynamıyorum.
hangi scriptler kral tuzludur bide hepsi meraktan soruyorum kesin banlatmıyanını söyle
hangisi kral ama banlatmıyanı söyle garantili güvenilir seninde kullandığını mesela

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hangi scriptler kral tuzludur bide hepsi meraktan soruyorum kesin banlatmıyanını söyle

hangisi kral ama banlatmıyanı söyle garantili güvenilir seninde kullandığını mesela
Private script'ler hocam çevreniz olması gerekiyor ulaşmanız için

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
es ile denedim elmas üstünü göremiyorsun zaman yetmiyor ban garanti istedigin kadar belli etme report yeme public sc ile banlanmama devri sanırım gerçekten kapandı belki macos tarafında işler daha iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
private tek çözümü bu işin onlar da tuzlu ucuza alıp kasıyım devri bitti maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
es ile denedim elmas üstünü göremiyorsun zaman yetmiyor ban garanti istedigin kadar belli etme report yeme public sc ile banlanmama devri sanırım gerçekten kapandı belki macos tarafında işler daha iyidir
Aksine macOS ta durumlar daha karışık. 1 Aydır bgx macOS dtydi bu son 1 2 haftadır ud oldu diye biliyorum. Ama privateler harici ban garanti diye düşünüyorum. Hem macOS bgx hem hanbot kullandım son 3 ay içinde hepsinde belli bir süre sonra ban yedim, hiç belli etmememe rağmen. Bundan 4 5 ay önce olsaydı macOS bgx gayet güzeldi, GM 350 lpye çıkmıştım bgx macOS ile.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben kastım 2 adet kasmasına da eninde sonunda ban yedik tadımlık eğlencelik bağırta çağırta
Görsel
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile ücretleri ne kadar ki ne güzel ücretsiz şekilde kullanabiliyorduk

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben yıllardır arıyorum bulamadım ücretsiz indirdim para verdim yine bulamadım.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1 sene önce wsreborn hileyi kullandım fakat vanguard yani gelmiş hesabı banladıktan 741 levelim gitti :(

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Private script'ler hocam çevreniz olması gerekiyor ulaşmanız için
bu private scriptleri alma süreci nasıl ilerliyor hocam ? detaylı bir bilgi verebilirseniz sevinirim. yani mesela ben almak istiyorum öncelikle ne yapmalıyım ?