hangi scriptler kral tuzludur bide hepsi meraktan soruyorum kesin banlatmıyanını söyleHayır hepsi banlanmıyor kasan tanıdıklarım var ve ben de birkaç kez kastım sıkıntıdan zamanında şu an oynamıyorum.
hangisi kral ama banlatmıyanı söyle garantili güvenilir seninde kullandığını meselaHayır hepsi banlanmıyor kasan tanıdıklarım var ve ben de birkaç kez kastım sıkıntıdan zamanında şu an oynamıyorum.
Private script'ler hocam çevreniz olması gerekiyor ulaşmanız içinhangi scriptler kral tuzludur bide hepsi meraktan soruyorum kesin banlatmıyanını söyle
hangisi kral ama banlatmıyanı söyle garantili güvenilir seninde kullandığını mesela
Aksine macOS ta durumlar daha karışık. 1 Aydır bgx macOS dtydi bu son 1 2 haftadır ud oldu diye biliyorum. Ama privateler harici ban garanti diye düşünüyorum. Hem macOS bgx hem hanbot kullandım son 3 ay içinde hepsinde belli bir süre sonra ban yedim, hiç belli etmememe rağmen. Bundan 4 5 ay önce olsaydı macOS bgx gayet güzeldi, GM 350 lpye çıkmıştım bgx macOS ile.es ile denedim elmas üstünü göremiyorsun zaman yetmiyor ban garanti istedigin kadar belli etme report yeme public sc ile banlanmama devri sanırım gerçekten kapandı belki macos tarafında işler daha iyidir
sen neyle kastın hocamBen kastım 2 adet kasmasına da eninde sonunda ban yedik tadımlık eğlencelik bağırta çağırta
Ekli dosyayı görüntüle 108282Ekli dosyayı görüntüle 108283![]()
bu private scriptleri alma süreci nasıl ilerliyor hocam ? detaylı bir bilgi verebilirseniz sevinirim. yani mesela ben almak istiyorum öncelikle ne yapmalıyım ?Private script'ler hocam çevreniz olması gerekiyor ulaşmanız için