Onaylı Üye
Arkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
yemessin ama çok belli edersen o doc filan o sıkıntıArkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?
yemiyo bana geldi hile açamadımDün oyunuma scirpt oyuncu geldi report ettim ban yemedi sorun yok kullanın
Evet ama . Banlamıyorlar genelde.Arkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?
ban dalgası oluyor belli aralıkla diye biliyorum onun harinicde ban atmıyorArkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?
her rekabetçi oyunda "hile" ban sebebidir belli etmezsen yemezsin diye düşünüyorum. tabii gaza gelip hileyi fullemezsenArkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?
Adı Üstünde Hile, Dikkat Etmeden Kullanırsan Yersin.Arkadaşlar League of Legends'te hileyi kullanırken belli etmeden kullansak ban yer miyiz? Kullanan var mı?